TORNAR

La piscina del Molí Nou obre portes aquest dimecres

L’equipament estarà obert tot l’estiu fins l’11 de setembre

gent
Dimecres, 21 juny 2017. 03:00. Redacció AnoiaDiari.
D'un cop d'ull

Les novetats aquesta temporada són la instal·lació d’un elevador i l'adquisició d’una grua per entrar a l'aigua. La propera tardor començaran les obres a les piscines de frontennis.

Enllestides les obres de de millora a les instal·lacions de la piscina municipal del Molí Nou, comença avui la temporada de bany. És la cinquena fase de treballs, que es van iniciar l'any 2013 i que es duen a terme cada any fora de la temporada de bany. El principal repte per aquest any 2017 era aconseguir la plena accessibilitat de la instal·lació, una fita que s'assoleix amb la ubicació d'un elevador al seu interior, que comunica la planta principal de l'edifici amb la zona de bany, i també amb l'adquisició d'una grua que permet el bany a les persones amb mobilitat reduïda. Malgrat que la piscina obre portes aquest dimecres, la posada en marxa tant de l'ascensor com de la grua es preveu per a la setmana vinent, la del 26 de juny.

Les obres de la piscina, enllestides perquè comenci la temporada de banyLes intervencions s'han fet a partir d'una diagnosi elaborada pels serveis tècnics de la Diputació de Barcelona, i el consistori ha anat programant diferents actuacions per a la recuperació d'aquesta simbòlica piscina, que data l'any 1.934 i que acumulava moltes mancances. Els últims anys, a més, s'ha renovat bona part de la instal·lació elèctrica, s'han instal·lat nous elements exteriors de mobiliari i enjardinament, s'han modificat els desnivells a l'entorn de la piscina per evitar la formació de tolls per la pluja, s'han construït noves escales d'accés a la piscina des de l'edifici, s'ha refet completament la terrassa, s'han renovat els lavabos i s'han impermeabilitzat les zones més sensibles de l'estructura per prevenir filtracions i goteres.

La temporada d'estiu del Molí Nou s'engega aquest dimecres, 21 de juny, i finalitzarà el dilluns, 11 de setembre. L'horari, de 10 a 8, els set dies de la setmana. La informació relativa als abonaments es pot consultar a la mateixa piscina, a les oficines del servei municipal d'Esports a Les Comes, al web www.esportigualada.cat o trucant al telèfon 93 805 42 10.

Millores a les pistes de frontennis

En el marc de Pla Integral de Modernització dels Equipaments Esportius Municipals, que l'Ajuntament impulsa dins la candidatura per esdevenir Ciutat Europea de l'Esport 2019, la propera tardor es preveu iniciar les obres de rehabilitació i millora dels frontons del Molí Nou. Ara mateix hi ha dues pistes en aquesta zona de frontennis però cal adequar-les a la normativa federativa i, d'aquesta manera, es vol aconseguir que el Molí Nou i els clubs que en fan ús tinguin pistes de 30 metres i totalment reglamentàries. 


0 Comentaris

Deixa el teu comentari

Si ho prefereixes pots identificar-te amb Facebook o registrar-te amb el teu correu electrònic.

La direcció del web anoiadiari·cat de l'espai es reserva la no publicació d'aquells comentaris que pel seu contingut no respectin les normes bàsiques d'educació, civisme i diàleg.