TORNAR
PUBLICITAT

Els tallers de 'Créixer en família' comencen a Piera

Sessions d’aprenentatge i per compartir com acompanyar als fills en el creixement

gent
Dilluns, 28 maig 2018. 03:00. Redacció AnoiaDiari.
D'un cop d'ull

El proper mes, el programa 'Créixer en família' es desplega a Piera cada divendres. El taller es fa a l'espai Lligams, al carrer Major de la vila.

La formació per a famílies del Departament de Treball, Afers Socials i Famílies, 'Créixer en família', arriba a Piera. Els pares i mares del municipi que s'hi han inscrit podran treballar el seu paper educatiu amb l'ajuda d'un/a dinamitzador/a i compartint les seves experiències amb les altres famílies. En aquesta ocasió, el cicle està dirigit a pares i mares d'infants de 0 a 3 anys.

El cicle començava aquest 25 de maig i tindrà lloc cada divendres de 2/4 de 7 a 2/4 de 9 fins el 29 de juny a Lligams, Espai d'Acompanyament Familiar, al Carrer Major, 42. Els pares i mares que no hi estiguin inscrits però vulguin participar-hi, poden reservar plaça -si encara hi ha disponibilitat- escrivint a
creixerenfamilia@peretarres.org.

Un dels cursos precedents fets al municipi'Créixer en família' és un dels programes públics dirigit a pares i mares més coneguts, i any rere any segueix obtenint resultats d'èxit entre els  participants: el 93% de mares i pares que van assistir-hi durant el 2017 ha realitzat canvis en l'educació dels seus fills i filles després de participar al programa, i fins a un 98% creuen que han finalitzat el cicle amb més recursos dels que disposaven abans de començar-lo. Aquestes són dades extretes de les valoracions que els mateixos mares i pares realitzen a l'inici i al final del cicle de sis sessions. 

Segons Roser Galí, Directora General de Famílies, el programa permet "conèixer aspectes que puguin influir de forma positiva en l'educació i el
desenvolupament dels fills i filles, convidant-los a reflexionar i a compartir les seves experiències amb altres famílies". L'any passat, més de 2.000 famílies van participar en algun dels 155 cicles anuals que s'ofereixen per tot el territori, i del qual en van gaudir 37 de les 42 comarques catalanes.


0 Comentaris

Deixa el teu comentari

Si ho prefereixes pots identificar-te amb Facebook o registrar-te amb el teu correu electrònic.

La direcció del web anoiadiari·cat de l'espai es reserva la no publicació d'aquells comentaris que pel seu contingut no respectin les normes bàsiques d'educació, civisme i diàleg.