TORNAR

El govern replica als Socialistes que el Parc Central costa un 20% del projecte del World Trade Center

politica
Dijous, 29 juny 2017. 03:00. Redacció AnoiaDiari.
D'un cop d'ull

La polèmica sobre el Parc Central i el cost de la implantació de la gespa ha esdevingut una pugna dialèctica entre dos partits que han pactat els pressupostos d'Igualada, CiU i els Socialistes. El segon tinent d'alcalde, Jordi Pont, ha respost les darreres manifestacions del PSC.

A les portes de l'European Balloon Festival, l'estrena del Parc Central d'Igualada, que ha de ser l'espai on s'envolin els dirigibles de la competició, i on s'hi ha plantat la gespa, ha obert una batussa entre el partit del govern, CiU, i els seus socis en els dos darrers pressupostos, els Socialistes d'Igualada. La setmana passada, la formació progressista va qüestionar pel cost del projecte del Parc Central. Aquesta setmana, amb el cost confirmat per part de l'alcalde Marc Castells, el segon partit de l'oposició titllava d'"escandalós" el cost de 400.000 euros. La resposta del govern, per boca de Jordi Pont, no s'ha fet esperar. El segon tinent d'alcalde etzibava que "és un 20% del que van costar els papers del World Trade Center" i assegurava que el Parc Central ja té un retorn immediat i que "ja es poden veure famílies utilitzant aquest nou espai".

La presentació de l'European Balloon Festival, la setmana passadaLa rèplica de Pont torna a posar sobre la taula un clàssic conflicte entre un i altre partit, el bastit sobre la pastilla del mig de l'Avinguda Catalunya, on el govern de l'Entesa (PSC-ICV) va planificar la construcció d'un edifici de serveis, el World Trade Center, que va ser frenat a la Generalitat. El cost dels plànols va ser de dos milions d'euros i quan el 2011 els socialistes van perdre l'alcaldia, els convergents van posar al calaix el projecte pel seu elevat cost econòmic.

Pont matisava aquest dimecres que "el que van fer ells era només uns plànols i ja costaven cinc vegades més que l'obra que s'ha fet ara". "El que fem nosaltres té un retorn immediat i la ciutadania ja en pot gaudir" assegura el convergent. 


2 Comentaris

J

Joan Giner ITV

Igualada

6 de juliol 2017.10:20h

Respondre

Això es comparar peres amb pomes, són dues realitats dieferents, no fem populisme barat senyors de l’Ajuntament.

A

Antoni

Igualada

29 de juny 2017.14:20h

Respondre

No sé si el projecte del World Trade Center a Igualada el va frenar la Generalitat o no. En tot cas, si no l’hagués frenat la Generalitat, la pròpia realitat l’hauria baixat a la realitat de... Llegir més no poder-se fer. Dos milions d’euros llençats. Simplement quatre arquitectes hi devien viure bé uns quants anys. Esperem que només fossin els arquitectes.

Deixa el teu comentari

Si ho prefereixes pots identificar-te amb Facebook o registrar-te amb el teu correu electrònic.

La direcció del web anoiadiari·cat de l'espai es reserva la no publicació d'aquells comentaris que pel seu contingut no respectin les normes bàsiques d'educació, civisme i diàleg.