TORNAR

Uns 250 anoiencs prenen part a la manifestació a Estrasburg pels drets polítics

Des de la comarca sortien dos autobusos, a més de desplaçaments en cotxe i avió

politica
Dimarts, 2 juliol 2019. 12:00. Redacció AnoiaDiari.
D'un cop d'ull

La primera sessió de la legislatura europea ha estat sense l'eurodiputat més votat pels catalans, Carles Puigdemont, però amb una nodrida representació de gent vinguda del Principat al carrer. I, entre aquests, una notable presència anoienca.

Una imatge feta des del mòbil, a les 10 del matí, per part d'una manifestant igualadina FOTO: I. E. M.Un quart de miler d'anoiencs eren aquest matí de dimarts a Estrasburg. Segons l'Assemblea, dos autobusos van sortir des de la comarca, a més de desenes de particulars que han fet el camí en cotxe o avió. S'unien als 10.000 catalans que eren als carrers de la ciutat que acull el Parlament Europeu, en una manifestació que ha reclamat que es respecti el sentit del vot dels electors que van fer eurodiputats electes a Carles Puigdemont, Toni Comín i Oriol Junqueras.

Una de les instantànies fetes per anoiencs FOTO: J.S.L'acte de suport va reunir també a altres eurodiputats de diversos països presents a la cambra a la capital alsaciana que s'han solidaritzat amb el cas català. A Estrasburg no hi eren finalment Carles Puigdemont i Toni Comín, per evitar una possible detenció per part de les autoritats franceses un cop trepitgessin el sòl d'aquest país. Entre els parlaments, els de l'anoienca Marina Llansana, vicepresidenta d'Òmnium: "no acceptarem que s'alterin les majories parlamentàries democràticament escollides. Mai renunciarem a construir una Europa més forta i que no tingui por de la diversitat".


1 Comentaris

M

Marià

Igualada

3 de juliol 2019.09:12h

Respondre

Mentre que algunes persones de bona fe o creients dels sues principis, fan centenars de kilòmetres per donar la cara “els cagats” de Amer i Blanes no tenen el que ça de tenir per estar al... Llegir més costat de la gent de bona fe, aquella gent que els manté en el seus “status” actuals.
“els cagats” molt piula, molta pantalla gegant pro a l’hora de la veritat ni per caganer de pessebre, això si, per figura i gorrejar dels nostres impostos sempre a punt.
Quant un pren una responsabilitat i un càrrec, es amb totes les conseqüències i no sols ament per parar la mà, figurar i viure del càrrec.
La gent que es vesteix pels pues a de ser una mica més “home” i mirar-se al mirall pro no al del quarto de bany, al mirall del ORIOL JUNQUERES, AMB DOS CO.........S
Retalls:
Puigdemont, sin escaño, advierte: “Así no nos interesa esta Europa, que es pensa el caganer el caganer de Amer, que Europa es una masia de Amer.
Una vegada més el RIDÍCUL

Deixa el teu comentari

Si ho prefereixes pots identificar-te amb Facebook o registrar-te amb el teu correu electrònic.

La direcció del web anoiadiari·cat de l'espai es reserva la no publicació d'aquells comentaris que pel seu contingut no respectin les normes bàsiques d'educació, civisme i diàleg.