TORNAR

L'agrupació de C's neix a l'Anoia i posa en mans de la direcció a quines viles es presentaran

La coordinadora comarcal afirma que hi ha voluntat de ser als comicis municipals

politica
Dissabte, 29 setembre 2018. 03:00. Redacció AnoiaDiari.
D'un cop d'ull

La irrupció de Ciudadanos en candidatures municipals a les properes eleccions pot ser la gran novetat en el panorama anoienc. Fins a la data, només hi ha hagut una candidatura, el 2007, a Vilanova del Camí. Ara, ha nascut una agrupació comarcal que "treballa per presentar candidatures".

L'agrupació de Ciudadanos a l'Anoia és activa des de fa setmanes. Amb seu a Igualada, la coordinadora Carmen Manchón explica que "des de fa anys hi ha militants de C's a l'Anoia, però fins ara no s'havia constituït cap agrupació". La seva meta immediata són les eleccions municipals del 2019, on "la intenció és presentar candidatures a la comarca". El nombre i la naturalesa d'aquestes candidatures, però, "dependran en darrera instància de la direcció del partit". 

Membres de l'agrupació, en una carpa informativaManchón apunta que "tenim un gran número de militants, tant a la Conca d'Òdena com a Masquefa i Piera", però que és aviat per dir on hi haurà llistes el maig vinent, cosa que -insisteix- "és decisió del partit, ens cenyim al que diguin". La persona que més va sonar com a possible candidat a Vilanova, l'ex regidor Carles Mayoral, és segons la coordinadora, "simpatitzant" però no ostenta cap càrrec a l'estructura comarcal. La gran pujada en vots que van tenir a les eleccions al Parlament de fa un any, el 21 de desembre, és "un indicador que podem tenir molt bons resultats. Partim de zero, per tant seran els millors, només que assolim un regidor en algun lloc".

L'ens local de Ciudadanos també referma el posicionament de la direcció barcelonina i critica la presència de símbols com els llaços grocs, que reclamen l'alliberament dels presos polítics i que ells consideren que "no han de ser a l'espai públic". En aquest sentit, manifesten que "ja vam entrar a l'Ajuntament d'Igualada una instància l'agost, com també el de Capellades, perquè es retirin els símbols partidistes dels espais públics. De moment, no ens han respost". 

 


6 Comentaris

J

Jordi Igualada

Igualada

4 d'octubre 2018.14:49h

Respondre

L’avi de la foto, no és el boletaire que estant buscant pel Berguedà????

T

Toni

Igualada

2 d'octubre 2018.13:30h

Respondre

Mostren una gran cultura politica i unes grans ganes de poder entendre el poble que volen representar.
Quins representants mes dignes per a un partit com Ciutadans.
Aquesta nova generacio de... Llegir més politics es la que ens ha de treure d’aquesta situació, sens dubte.
Llarga vida als nous membres de Ciutadans a la comarca de l’Anoia i gracies per ratificar cada dia mes el nostre convenciment.

a

anna

IGUALADA

1 d'octubre 2018.14:07h

Respondre

Los Mossos d’Esquadra han detenido en Igualada (Barcelona) al presunto autor de una agresión a un manifestante de la plataforma policial Jusapol el sábado en Barcelona, que le propinó varios... Llegir més puñetazos en la nariz.

Según han explicado a Europa Press fuentes conocedoras del caso, los agentes han detenido a este vecino de Igualada la mañana de este lunes y se le ha trasladado a dependencias policiales.

A

ANNA

igualada

1 d'octubre 2018.12:36h

Respondre

C’s se nutre del centro izquierda y del centro derecha Español.
Los de PxC en las próximas votaran a Vox.
La pura extrema derecha xenofaga esta quedando claro en que partido ha militado y... Llegir més milita, ya lo dicen hasta en la tv de Bèlgica.

R

Raul

Anoia

29 de setembre 2018.06:53h

Respondre

Grupo político que se define de centro izquierda.
Pues en la foto se le ha colado alguno de Plataforma x Catalunya.
O tal vez, realmente es un grupo de derechas o mejor dicho extrema derecha ?

p

pepet

Igualada

30 de setembre 2018.12:54h

C’s i Plataforma per Catalunya són partits diferents que es nodreixen del mateix electorat. Són competencia, per tant és normal que alguns candidats vagin d’un lloc a l’altre. Pura extrema... Llegir més dreta xenòfoba.

Deixa el teu comentari

Si ho prefereixes pots identificar-te amb Facebook o registrar-te amb el teu correu electrònic.

La direcció del web anoiadiari·cat de l'espai es reserva la no publicació d'aquells comentaris que pel seu contingut no respectin les normes bàsiques d'educació, civisme i diàleg.