TORNAR

L'Ajuntament creu que les dades de l'auditoria "són un element important" per poder trencar amb Monbus

Jordi Pont: ”es confirma que és un servei amb greus deficiències”

politica
Dissabte, 3 febrer 2018. 03:00. Redacció AnoiaDiari.
D'un cop d'ull

El govern d'Igualada ha dit la seva sobre les dades de l'auditoria al servei de l'Hispano Igualadina. El regidor Jordi Pont veu avalat amb això l'expedient de rescissió del contracte.

La revelació de les dades de l'auditoria que es va fer durant el 2017 al servei d'autobús entre Igualada i Barcelona per part del Departament de Territori i Sostenibilitat té una nova reacció, la de l'Ajuntament d'Igualada. El segon tinent d'alcalde de la ciutat, Jordi Pont, responsable en matèria de mobilitat, assegura que "aquest estudi confirma, amb dades contrastades, la percepció general que aquest és un servei amb importants deficiències, que no compleix ni amb allò que li exigeix la concessió de la Generalitat ni amb la qualitat i atenció exigible pels usuaris".

Jordi Pont, segon tinent d'alcalde, en una compareixençaLes dades que aboca l'auditoria indiquen que almenys un de cada sis autobusos als que es va fer una inspecció -i a més, en el moment que triava l'empresa Monbus- presentaven deficiències. En el mateix informe s'adverteix que l'empresa va 'esquivar' la inspecció i alguns aparells d'autobús encara han de ser verificats (un 30% almenys). 

El regidor considera que les dades de l'auditoria, severes en l'apartat tècnic, i que assenyalen mancances en l'apartat d'informació i en el compliment d'horaris, hi ha l'aval per l'actuació de la Generalitat. Apunta que "en tractar-se d'una diagnosi exhaustiva i amb conclusions molt clares, aquest ha de ser un element molt important en l'expedient de caducitat de la concessió anunciat fa algunes setmanes per la Generalitat de Catalunya".


0 Comentaris

Deixa el teu comentari

Si ho prefereixes pots identificar-te amb Facebook o registrar-te amb el teu correu electrònic.

La direcció del web anoiadiari·cat de l'espai es reserva la no publicació d'aquells comentaris que pel seu contingut no respectin les normes bàsiques d'educació, civisme i diàleg.