TORNAR
PUBLICITAT

L'Ajuntament d'Igualada, a favor de la vaga d'aquest dimecres

La vaga convocada per Intersindical, té també el suport de sindicats com USTEC

politica
Dimecres, 8 novembre 2017. 03:00. Redacció AnoiaDiari.
D'un cop d'ull

Amb l'empresonament de vuit membres del Govern de la Generalitat, més el de dos representants de la societat civil, diverses organitzacions i corporacions donaran suport aquest dimecres a la vaga general a tot el Principat. Entre aquells que hi donen el recolzament, la majoria d'ajuntaments de la comarca. 

L'Ajuntament d'Igualada avançava que donarà suport aquest dimecres, 8 de novembre, a la convocatòria de vaga general a Catalunya presentada per la Intersindical CSC. La vaga, que secunden diverses entitats i agrupacions polítiques, s'ha convocat arrel de la repressió judicial contra membres de la societat civil del país, els representants del Govern i diversos activistes que es van significar l'1 d'octubre. L'aturada també compta amb el suport del sindicat USTEC de professors.

Aquest dimecres, les instal·lacions i equipaments municipals d'Igualada i els serveis i l'atenció al públic es poden veure afectats per l'aplicació dels serveis mínims establerts i pel dret de vaga dels treballadors. L'equip de govern municipal, a més, suspendrà la seva activitat ordinària i farà costat a les convocatòries plantejades demà per rebutjar l'empresonament de membres del destituït Govern de Catalunya i dels líders de les entitats sobiranistes, Òmnium Cultural i Assemblea Nacional Catalana. 

La vaga serà secundada per l'organització del Rec.016, que ja anunciava aquest dilluns que no s'obriran portes fins el dijous. En el cas de la Unió Empresarial, han emès un comunicat on anuncien que no es recolzarà la jornada, tot i que afirmen la seva oposició a l'empresonament dels consellers. 


3 Comentaris

M

Marià

Igualada

9 de novembre 2017.10:43h

Respondre

Se suposa que el Marc Castells i els seus companys de partit partidaris de la vaga han fet “la vaga” i per tant es descomptaran del sou la part proporcional que correspongui
Espero que siguin... Llegir més tan transparents com presumeixen i es publiqui la nomina amb al descompte corresponent del dia de vaga, el dia de viatge a Brussel·les i tots els dies que a faltat a la seva feina desatenen les seves funcions que afecten a tots el ciutadans “independentistes o no”
Qualsevol treballador “independentistes o no” que faltes al treball se li descomptaria del sou, cosa que no passa amb al polítics (tots) que ens representen, que poden permetre el luxe no anar al parlament i seguir cobrant el seu complert.
Nosaltres el treballadors també volem igualtat amb aquest punt, amb als salaris, els impostos, cotxes oficials per anar a la feina i guardaespatlles si un veí ens mira malament si som independentistes “o no”
MENYS BROMA MES FEINA I MES BONA GESTIÓ

l

liberto

8 de novembre 2017.13:17h

Respondre

Pero. que vaig, han caigut, els patriotes del Govern Municipal, amb el Castells al devant.

PAREM EL PAIS. ( Si senyor !!!!!!, fins que no quedi ni una empresa a Catalunya!!!!!)

En los últimos... Llegir més días, en las redes sociales se ha recordado el pasado del secretario general de I-CSC, Carles Sastre, que fue encarcelado por su implicación en el atentado mortal del empresario Josep Maria Bultó en 1977 a cargo del Exèrcir Popular Català (Êpoca).

Això es la economia, economia, economia del , Castells,? Quina pena................!

e

el sr Ramon

Rambles del Castells

8 de novembre 2017.11:07h

Respondre

Al Castells, se li treura el dia de vaga (Com a minim, 260 euros es lo que li pertoca)
(Les excursions , esperem que se las pagui de la seva butxaca)

Deixa el teu comentari

Si ho prefereixes pots identificar-te amb Facebook o registrar-te amb el teu correu electrònic.

La direcció del web anoiadiari·cat de l'espai es reserva la no publicació d'aquells comentaris que pel seu contingut no respectin les normes bàsiques d'educació, civisme i diàleg.