TORNAR
PUBLICITAT

L’Ajuntament d’Igualada nega haver renunciat a cap subvenció per part del Servei d’Ocupació de Catalunya

Els prop de 3.000€ que s’han hagut de retornar corresponen a accions no completades l’any 2010, amb l’antic govern de l’Entesa

politica
Dimecres, 3 agost 2011. 03:00. Redacció AnoiaDiari.
D'un cop d'ull
L’Ajuntament d’Igualada aclareix que els 2.882,68€ que s’han hagut de tornar al Servei d’Ocupació de Catalunya (SOC) no suposen una renúncia a cap ajut ni subvenció. Obeeixen a dues accions no completades durant l’any 2010, quan manava l’antic govern de l’Entesa i que, en no poder justificar-se’n el compliment íntegre, s’ha hagut de retornar la part corresponent.

Àngels Chacón

Amb data de 15 de desembre de 2009, el SOC va atorgar a l’ Ajuntament d’Igualada una subvenció total de 75.103.87€ destinada a diferents accions de desenvolupament local i projectes de dinamització territorial per a l’any 2010 en el conjunt de la comarca. Concretament van ser dispositius de recerca d’ocupació, informes socioeconòmics, accions de dinamització laboral, informes d’energies renovables i contractació d’agents d’intermediació sociolaboral. Aquestes accions van ser executades pels ajuntaments d’Igualada, Vilanova del Camí, Santa Margarida de Montbui i La Pobla de Claramunt, a banda del Consell Comarcal de L’Anoia i el Consorci de L’Alta Anoia.

D’aquests més de 75.000€, s’han hagut de retornar 304,58€ per un dispositiu de recerca activa d’ocupació executat per l’Ajuntament de Montbui, i 2.578,10€ corresponents a un agent d’intermediació sociolaboral del Consell Comarcal de L’Anoia. En aquest darrer cas, la persona contractada va abandonar les seves tasques abans d’hora. Aquestes dues accions, doncs, en no haver estat completades al 100% i no poder fer-ne la justificació pertinent, han requerit el retorn de la part proporcional al SOC.

La tinent d’alcalde de Dinamització Econòmica de l’Ajuntament d’Igualada, Àngels Chacón, afirma que 'aquest Ajuntament no renuncia a cap subvenció. Aquestes són accions impulsades i executades per l’anterior govern de la ciutat, algunes no completades en la seva totalitat i, per això, ara hem de reemborsar algunes quantitats a l’organisme emissor de la subvenció'. Chacón afegeix que 'en el moment actual qualsevol ajut és benvingut, i aquest govern tindrà molta cura per no deixar escapar cap oportunitat en aquest sentit'.


3 Comentaris

J

Josep d'Orpí

Orpí

6 d'agost 2011.12:43h

Respondre

La subvenció ve a traves del Consell Comarcal, peró el que executa l’acció per la cual ha estat destinada, es l’Ajuntament d’Igualada i el de Montbui. Per lo tant, son els ajuntaments... Llegir més esmentats, tots dos governats per solialistes, els que han malbarat aquest diners.
Sr. Calbó no s’entera de la ”película”.

a

an.

4 d'agost 2011.15:45h

Respondre

Jajaja però si justament els qui han ”renunciat” a part de la subvenció (el Consell Comarcal) són els qui ara governen a l’ajuntament d’Igualada! El món al revés. A més... a veure si... Llegir més aprenem d’una vegada a treballar sense dependre de les subvencions, que no es tracta de caçar subvencions sinó de pensar bons projectes. Si no hi ha un bon projecte, perquè coi la volem la subvenció? Només volem repinyar i així estem, pensem que les subvencions surten del no res i no tenim en compte que les paguem entre tots.

i

igualadí

3 d'agost 2011.21:31h

Respondre

Cada dia queda més clar com eren aquells que ens governaven fins fa quatre dies a l’Ajuntament. Sort que el poble els va foragitar.

Deixa el teu comentari

Si ho prefereixes pots identificar-te amb Facebook o registrar-te amb el teu correu electrònic.

La direcció del web anoiadiari·cat de l'espai es reserva la no publicació d'aquells comentaris que pel seu contingut no respectin les normes bàsiques d'educació, civisme i diàleg.