TORNAR

L’ajuntament de Vallbona oferirà un balanç públic

Xerrada informativa de l'equip de govern

politica
Dijous, 18 juny 2009. 03:00. Redacció AnoiaDiari.
D'un cop d'ull
Sota el títol de 'Balanç de dos anys de govern a l’ajuntament de Vallbona, reptes i projectes de futur', l'equip de govern ha convocat els veïns del municipi per aquest divendres a les 8 del vespre a la sala polivalent Jaume Calveras. Aquesta serà la segona xerrada informativa que els responsables del consistori realitzen durant aquesta legislatura.

Aquest divendres, l’equip de govern de l’Ajuntament de Vallbona d’Anoia oferirà una xerrada oberta a tots els veïns i veïnes del poble, per fer balanç d’aquests dos primers anys de mandat i donar a conèixer els projectes que es volen dur a terme pel que resta de legislatura.

Per aquesta xerrada, s’han repartit per les cases unes butlletes perquè els veïns puguin adreçar preguntes a l’equip de govern, que seran contestades al final de la xerrada, juntament amb les qüestions que pugui plantejar el públic assistent. A més, també es poden fer arribar les preguntes mitjançant d’adreça d’email vallbona@diba.cat.

Finalment, durant el mateix acte també es repartiran al públic assistent uns qüestionaris per conèixer la seva opinió sobre diverses actuacions i serveis municipals, segons els màxims representants municipals, per detectar els punts febles de l'acció de govern i poder-los millorar.


0 Comentaris

Deixa el teu comentari

Si ho prefereixes pots identificar-te amb Facebook o registrar-te amb el teu correu electrònic.

La direcció del web anoiadiari·cat de l'espai es reserva la no publicació d'aquells comentaris que pel seu contingut no respectin les normes bàsiques d'educació, civisme i diàleg.