TORNAR
PUBLICITAT

Alba Vergés surt en defensa dels professionals sanitaris que van atendre els votants agredits durant l'1-0

La consellera igualadina reafirma la fiabilitat de les dades de l’informe de persones ateses per les càrregues policials

politica
Diumenge, 5 maig 2019. 03:00. Redacció AnoiaDiari.
D'un cop d'ull

“Que deixin de mentir i escoltin els professionals que van atendre els votants agredits durant l’1-0”. D’aquesta manera, la consellera de Salut, Alba Vergés, va reafirmar la fiabilitat de les dades de l’informe que realitzar el Departament sobre les persones ateses entre l’1 i el 4 d’octubre del 2017 arran de les càrregues policials.

“No permetrem com ja hem vist en massa ocasions per part del govern espanyol, ja sigui del PP o del PSOE, a través del ministre Borrell, que es qüestionin els nostres professionals i el nostre sistema sanitari” va afegir la conselera igualadina del Govern català.

Vergés va fer aquestes delcracions aquest dimarts, quan va assistir al judici del Suprem per “donar suport i escalf a votants que van ser agredits per la Policia Nacional i la Guàrdia Civil en aquella jornada històrica que vam viure l’1 d’octubre”.

Aquest informe, que es públic, detalla que entre l’1 i el 4 d’octubre es van atendre 1.066 persones a conseqüència de les càrregues policials de l’Estat: 991 el mateix 1 d’octubre i 75, entre els dies 2 i 4. Les lesions més comunes van ser les contusions, les policontusions i les ferides i va haver-hi 7 ferits greus.

3 Comentaris

roser-castellet-termes

Roser Castellet Termes

El Bruc

5 de maig 2019.21:12h

Respondre

Alba, ningú dubta de la professionalitat del personal sanitari. I la sanitat pública nomes s’aguanta per aquests professionals que fan més hores de les quels pertoquen, que encara sel’s deuen... Llegir més diners de la 14a. paga anyal de fa molts anys, que els manca material i continuen treballlant el millor que poden i també per què davant de tot són humans.

e

en la lista de espera......esperando.

5 de maig 2019.12:56h

Respondre

Todos son de la misma calaña, grandes disertaciones vacías de contenido, y nulas mejoras, para los sufridos pacientes de la sanidad publica.
Eso si, ellos-ellas, a vivir del cuento......, con sus... Llegir més buenos salarios, que pagamos, los de siempre,
UNA VERDADERA VERGÜENZA, SRA VERGÉS.....

M

Maria

5 de maig 2019.04:01h

Respondre

I en defense de la infantesa, aumentan els pediatres als CAPS, per quan?..
Prou de manipulació, i més serietat. Ja està bé, Alba.
Per això haberte quedat a casa....

Deixa el teu comentari

Si ho prefereixes pots identificar-te amb Facebook o registrar-te amb el teu correu electrònic.

La direcció del web anoiadiari·cat de l'espai es reserva la no publicació d'aquells comentaris que pel seu contingut no respectin les normes bàsiques d'educació, civisme i diàleg.