TORNAR
PUBLICITAT

L'alcalde d'Igualada és nomenat vicepresident segon de la Diputació

És el nou cartipàs de la Diputació de Barcelona 

politica
Dijous, 30 juliol 2015. 03:00. Redacció AnoiaDiari.
D'un cop d'ull

La Diputació de Barcelona ha aprovat aquest dimecres el seu cartipàs, que determina la nova estructura organitzativa de la Corporació, constituïda el 15 de juliol. En un Ple extraordinari, s'ha donat compte de la creació de cinc vicepresidències i el nomenament dels vicepresidents primer, segon, tercer i quart, i s'ha donat llum verda a un nou organigrama estructurat en cinc àrees executives, sota la presidència de Mercè Conesa. L'alcalde d'Igualada, Marc Castells, és el nou vicepresident segon.

El nomenament estipula que el vicepresident primer serà l'alcalde de Moià, Dionís Guiterras (ERC), i encapçalarà l'Àrea de Territori i Sostenibilitat; el segon, l'alcalde d'Igualada, Marc Castells (CDC), i serà el titular de Desenvolupament Econòmic Local; el tercer, l'alcalde de Llinars del Vallès, Martí Pujol (ERC), i presidirà l'Àrea de Cultura, Educació i Esports, i la quarta, l'alcaldessa de la Garriga, Meritxell Budó (CDC), i encapçalarà l'Àrea d'Atenció a les persones.

De les cinc àrees executives en depenen els diputats assignats als diferents àmbits de govern, que són l'Àrea de Presidència: Presidència, Serveis Generals i Relacions amb la ciutat de Barcelona (Jaume Ciurana); Hisenda, Recursos Humans i Societat de la Informació (Joan Carles Garcia Cañizares); Àrea de Territori i Sostenibilitat: Infraestructures Viàries i Mobilitat (Jordi Fàbrega); Urbanisme i Habitatge (Josep Ramon Mut), Espais Naturals i Medi Ambient (Valentí Junyent); diputat adjunt d'Espais Naturals (Jesús Calderer); Àrea de Desenvolupament Econòmic Local: Promoció Econòmica i Ocupació (Sònia Recasens); Comerç (Isaac Albert), Turisme (Miquel Forns); diputat adjunt de Turisme (Ramon Riera); Àrea de Cultura, Educació i Esports: Cultura (Juanjo Puigcorbé); Educació (Rafael Homet), Esports (Josep Salom), i Àrea d'Atenció a les Persones: Benestar Social (Teresa Maria Fandos), Salut Pública i Consum (Laura Martínez), Igualtat i Ciutadania (Antoni Garcia).

En el Ple d'aquest últim dimecres de juliol també s'han donat a conèixer els presidents i portaveus de cada formació política. De CiU, el president és Joaquim Forn i el portaveu, Joan Carles Garcia Cañizares; d'ERC-AM, Josep Ramon Mut (president), Jordi Fàbrega (portaveu), i Isaac Albert (portaveu adjunt); de PSC-CP, Núria Marín (presidenta), Pilar Díaz (portaveu), i Ana María del Puy del Frago (portaveu adjunta); d'Entesa, Alexandra Sevilla (presidenta), Arnau Funes (portaveu), i Carles Rodríguez (portaveu adjunt); del PP, Xavier García Albiol (president), Ramon Riera (portaveu), i Manuel Reyes (portaveu adjunt); de C's, Miguel Ángel Ibáñez (president), Sonia Sierra (portaveu), i Salvador Tovar (portaveu adjunt); i de la CUP-PA, Laia Sabater (presidenta), Maria Rovira (portaveu), i Joaquim Jesús Duran (portaveu adjunt).

Actualment, la Diputació està formada per 51 diputats: 14 de CiU; 11; d'ERC-AM; 10 de PSC-CP; 7 d'ENTESA; 3 de PP; 3 de C's; i 3 de la CUP-PA.


3 Comentaris

p

pep

3 d'agost 2015.11:24h

Respondre

Aveces veo, vicepresidentes segundos de la Diputacion , vestidos de Cacatuas!!!!!!!!!!!!!

j

juan

30 de juliol 2015.13:06h

Respondre

Pro aquest noi, no tenia que ser el pròxim president de la diputació, la principal menjadora de Catalunya?

J

Joan Giner ITV Gineret el Gris

Igualada

30 de juliol 2015.10:41h

Respondre

Sembla que la cosa es posa a lloc, com no podia ser d’altar manera el Sr. Castells de segon. Sempre de segon. Igualada amb aquests polítics está condemnada a ser una ciutat de segona! Ara bé com... Llegir més pot ser que un Alcalde com el sr. Castells que no ha sabut promoure economicament Igualada l’hagin posat de desenvolupament económic local? Qué voldrá exportar a tot Catalunya el Custiolet?

Deixa el teu comentari

Si ho prefereixes pots identificar-te amb Facebook o registrar-te amb el teu correu electrònic.

La direcció del web anoiadiari·cat de l'espai es reserva la no publicació d'aquells comentaris que pel seu contingut no respectin les normes bàsiques d'educació, civisme i diàleg.