TORNAR
PUBLICITAT

L'alcalde Marc Castells "passa comptes" dilluns amb la premsa

L’acte està organitzat pel Col·legi de Periodistes

politica
Divendres, 27 febrer 2015. 03:00. Redacció AnoiaDiari.
D'un cop d'ull

Amb el títol "L'alcalde passa comptes", el batlle igualadí se sotmetrà el proper dilluns 2 de març a les preguntes de la premsa per fer balanç del seu mandat. La intenció del Col·legi de Periodistes, que organitza l'acte, és que es repeteixi cada dos anys

L'alcalde d'Igualada, Marc Castells, farà balanç del seu mandat polític  dilluns 2 de març, a les 8 del vespre, a l'Auditori del Museu Comarcal de l’Anoia, en un acte obert
al públic. Castells ha acceptat la proposta plantejada per la demarcació del Col·legi de participar en una conferència-col.loqui amb els representants dels mitjans de
comunicació locals durant el qual tindrà l'oportunitat de rendir comptes de la feina feta i respondre les preguntes dels periodistes.

Castells atendrà les qüestions davant el públicDesprés de l'exposició de l’alcalde, els periodistes dels mitjans locals formularan una pregunta concreta sobre alguns dels temes que han despertat més interès al llarg dels
darrers quatre anys, durant els quals Castells ha encapçalat el govern municipal CiU-ERC. Aquest tipus d'acte és inèdit a Igualada. Castells serà interpel·lat per periodistes d'Anoiadiari.cat, Agència Catalana de NotíciesAnoia, Infoanoia.cat, L’Enllaç dels Anoiencs, La Veu de l’Anoia, Regió 7, Canal TaronjaAnoia i Ràdio Igualada.


2 Comentaris

m

mariona

08700

1 de març 2015.14:03h

Respondre

Al meu fill , si no fos a treballar durant, tres dies, sense portar justificant, el futa-rient al carrer.
Uns neixen amb la flor al cul, i mols, amb una argelaga.
No hi ha com ser de la CASTA... Llegir més IGUALADINA i dir-se Castells.
Algú aura de posar fre a aquesta disbauxa!!!!

j

josep

igualada

28 de febrer 2015.19:13h

Respondre

Extret de eleccionsigualada.cat

Les eleccions per l’alcaldia d’Igualada tenen un al·licient més que ser l’alcalde de la ciutat, hi ha el “premi” de 83.538 euros anuals (que és el sou... Llegir més anual de diputat provincial de la Diputació de Barcelona) que probablement s’endurà el guanyador de les eleccions igualadines.

Actualment aquest “premi” el té el Marc Castells (diputat provincial des de l’agost del 2011). Quan el Marc va aconseguir aquest sou, com a contrapartida va decidir renunciar a les retribucions que li pertocaven com alcalde d’Igualada (assistències a plens, comissions i juntes de govern) que puja a uns 20.000 euros anuals. Olé pel nostre alcalde! Però la pregunta que ens hem de fer és: És ètic cobrar un sou de 5967 euros mensuals amb dedicació exclusiva per la diputació de Barcelona, quan et passes casi tot el temps fora de la Diputació? Tothom sap que el nostre alcalde (com és normal i com ha de ser) dedica més temps a la seva ciutat que a la diputació.

( Jo hem pregunto, en uns tems de crisis, est podia haver quedat, amb el sou de Alcalde, i deixar de cobrar de la Diputació, si al final, els i donen per no fotre, res de res, pro això si , tots els catalans, els i paguem el sou, Per que serveix, la Diputacio?,,,,,,,,,,,,,,,,,,, est una menjadora per els de sempre? )
No te explicació, es molt fort.!!!

Deixa el teu comentari

Si ho prefereixes pots identificar-te amb Facebook o registrar-te amb el teu correu electrònic.

La direcció del web anoiadiari·cat de l'espai es reserva la no publicació d'aquells comentaris que pel seu contingut no respectin les normes bàsiques d'educació, civisme i diàleg.