TORNAR

Alejandro Fernández presenta els candidats anoiencs del PP

El nou predident dels populars va presentar els caps de llista de les candidatures d’Igualada, Piera, Vilanova, Montbui i Els Hostalets de Pierola

politica
Diumenge, 3 febrer 2019. 03:00. Redacció AnoiaDiari.
D'un cop d'ull

El president del Partit Popular de Catalunya, Alejandro Fernández, va presenar públicament a Igualada, paquest divendres, els cinc primers candidats del PPC per a l'Anoia: Joan Agramunt a Igualada, Francisco Ibáñez a Piera, Aitor Colet a Vilanova del Camí, Adrián Cano a Santa Margarida de Montbui i Francisco Barrios als Hostalets de Pierola.

En el transcurs de la presentació dels candidats, Alejandro Fernández va destacar "el treball de les Juntes locals en aquests municipis ja que mantenen un contacte directe amb els ciutadans i saben de primera mà les idees, motivacions i preocupacions de la població" han assenyalat fonts del partit. El candidat d'Igualada, Joan Agramunt, va avançar algunes propostes del Programa Municipal per a la candidatura popular per a la capital de l'Anoia. "Volem fer més gran Igualada, volem una Igualada més gran; seguirem apostant per la indústria. Volem recuperar el projecte de gran superfície industrial per dotar de sòl amb parcel.les de grans dimensions. És una oportunitat per el nostre territori, i l'atracció d'empreses és fonamental" va assenyalar Agramunt, tot instant "a millorar les infrastructures per tenir un territori més vertebrat i cohesionat com poden ser el desdoblament carretera C-15 entre Igualada i Vilafranca del Penedès, 2a fase de la Ronda Sud, millora en el temps de trajecte del servei públic R-6 del tren Igualada-Barcelona que eés d'1 hora i quaranta minuts, eix ferroviàri transversal tren gran”.  Pel que fa a l'habitatge, Agramunt va destacar  que “s'hauria d'incrementar la tasca de l'empresa municipal PIMHA, realitzant alguna promoció i/o adquirint habitatges de segona o posterior transmissió, millorar el programa de restauració de façanes, increment en percentatge de subvenció per a propietaris de pisos a la borsa d'habitatge per tal de fomentar el mercat en règim de lloguer i social". Així mateix va recordar que "sempre estarem per una fiscalitat més proporcional i en conseqüència més justa".


0 Comentaris

Deixa el teu comentari

Si ho prefereixes pots identificar-te amb Facebook o registrar-te amb el teu correu electrònic.

La direcció del web anoiadiari·cat de l'espai es reserva la no publicació d'aquells comentaris que pel seu contingut no respectin les normes bàsiques d'educació, civisme i diàleg.