TORNAR

Àngels Chacón anirà en setè lloc a la llista de Francesc Homs al Congrés

La regidora podria entrar si Convergència aconsegueix millorar els seus resultats

politica
Dilluns, 23 maig 2016. 10:00. Redacció AnoiaDiari.
D'un cop d'ull

La primera tinent d'alcalde de l'Ajuntament d'Igualada, Àngels Chacón, es posiciona en el setè lloc de la llista de Convergència per a les eleccions del 26 de juny al Congrés dels Diputats. La responsable de l'àrea de dinamització econòmica va ser ratificada per l'assemblea comarcal el passat dimecres i refermada a les primàries del dissabte.

El Superdissabte convergent va servir també per refermar a Àngels Chacón, la primera tinent d'alcalde d'Igualada, com a número set de les llistes per a les eleccions del 26-J a la demarcació. La mateixa llista comptarà amb l'altra candidata a les primàries, Sílvia Requena i estarà tancada per l'ex president de la Generalitat, Artur Mas. Aquesta bona posició per l'Anoia, és segons la direcció "una oportunitat per poder defensar el projecte de país i de territori a les Corts estatals. És un moment de gran transcendència històrica i tenir amb una llista amb un important capital humà, permetrà ser presents en les decisions que es prenen a Madrid i que acaben afectant en primera instància el nostre país". Un millor resultat de la candidatura d'Homs respecte als comicis anteriors podria portar a la igualadina al Congrés: van aconseguir el 20 de desembre quatre representants a la demarcació.

Chacón, va ser elegida per l'assemblea comarcal el passat dimecres 18 de maig. Àngels Chacón, actualment independent i membre de l'equip de govern de Marc Castells a Igualada, s'integra d'aquesta manera al nou projecte polític que té Convergència Demòcratica de Catalunya. La seva entrada en política va ser el 2011 com a número tres de la llista de Castells i actualment és la primera tinent alcalde. Chacón està llicenciada en dret, amb formació de comerç internacional, amb un forta experiència en l'àmbit internacional, tant des de l'empresa privada, com des de la representativitat institucional. Chacón agraeix "la confiança que ha tingut Convergència Anoia en la seva proposta per ser candidata", i afirma que "treballaré fort perquè el nostre territori i el país segueixin avançant cap al seu procés d'independència".


8 Comentaris

F

Felix

24 de maig 2016.23:41h

Respondre

Si la envidia fuera....M A Chacon jove preparada amb experiència i ambició. Ho te tot. Igualada estarà perfectament representada.

a

aaqualata

24 de maig 2016.22:18h

Respondre

A la Veu de l’Anoia va sortir una notícia on es podia llegir, entre d’altres, el que els ciutadans li paguem a aquesta Senyora. Con diria un amic meu, UN PASTON.
Voldria saber si del 4Dhealt... Llegir més també té alguna retribució.
Simple curiositat.
Per altre part queda clar que Marc Castells juga bé els seus peons.

j

joan

23 de maig 2016.18:43h

Respondre

I el Trias , on el teniu amagat?

C

Cristina B.

Igualada

23 de maig 2016.17:01h

Respondre

Aquesta dona no está preparada, com diu en Ramón, Fum, Fum, Fum.

J

Juan

23 de maig 2016.12:59h

Respondre

”Patriota es el que ama a su patria y nacionalista es el que odia a todos los demás”.

a

alberto

24 de maig 2016.20:34h

Juan , és palmari que els nacionalistes ”odien”, i molt. Desitgen que Espanya perdi fins i tot en les bales. Que perdem en qualsevol esport, competició o exhibició. Sense adonar-se que si... Llegir més Espanya perd, perden ells; però és igual, el seu odi visceral fa que prefereixin que s’enfonsi Espanya per sobre de qualsevol cosa, fins i tot de reparar en que ells són també Espanya, i per tant també s’enfonsarien. Odien el cap de l’estat, al Govern de Madrid, als madrilenys, al delegat del Govern, a la bandera nacional, l’himne. Hi ha espanyols, i molts, que són del Barsa (hi ha més aficionats del barsa fora de Catalunya que dins en nombre total); però és impensable un nacionalista català que sigui seguidor del Madrid. Riuen ignorantment del folklore espanyol, com si la imposada sardana fos tan diferent d’una bonica jota, o la barretina d’una boina, o els bous dels ”bous” . Aquestes són les demostracions més clares que són nacionalistes, i no patriotes. ”Catalans emprenyats”, als quals amb el temps se’ls va quedant aquesta cara de ”amargat-pidolaire-provincià” tradicional, ja que al final tots vam acabar tenint la cara que ens mereixem.

r

ramon

23 de maig 2016.11:37h

Respondre

Entre Parlon i Chacon, sense cap dubte, PARLON!!!!!
La eficacia contra la ineficacia, i el FUM, FUM I FUM!

M

Montse

Igualada

23 de maig 2016.16:22h

Eps Ramon, que penso que et confons, estan parlant de l’Angels Chacón, no de la Carme Chacón

Deixa el teu comentari

Si ho prefereixes pots identificar-te amb Facebook o registrar-te amb el teu correu electrònic.

La direcció del web anoiadiari·cat de l'espai es reserva la no publicació d'aquells comentaris que pel seu contingut no respectin les normes bàsiques d'educació, civisme i diàleg.