TORNAR

Àngels Chacón assumeix la presidència del PDECAT a Igualada

La primera tinent d’alcalde d’Igualada és membre del partit des del congrés de fundació

politica
Divendres, 24 febrer 2017. 03:00. Redacció AnoiaDiari.
D'un cop d'ull

Àngels Chacón, de 48 anys, és la nova presidenta del PDeCAT a Igualada. La que és primera tinent d'alcalde de l'Ajuntament relleva a l'alcalde, Marc Castells, que fins ara ostentava el càrrec.

L'assemblea local del PDeCAT Igualada celebrada la setmana passada va escollir Àngels Chacón com a nova Presidenta del PDeCAT. Fins ara, la responsabilitat la tenia l'alcalde d'Igualada, Marc Castells. Chacón va aparèixer a les llistes de CiU com a independent a les municipals del 2011 i des d'aleshores ha estat al capdavant de l'àrea Dinamització Econòmica. El 2015, com a primera tinent d'alcalde, va assumir també les tasques d'Interior. Chacón es va associar al Partit Demòcrata Català durant el Congrés Fundacional del nou partit celebrat el mes de juliol de 2016.

Chacón, durant l'assemblea, amb Marc Castells i Santi Broch"En els moments actuals on la política i els polítics en general viuen una situació de descrèdit, cal més que mai la implicació social i individual per defensar i treballar pel model de país que volem. PDeCat es defineix com a partit polític demòcrata, catalanista, independentista, europeista, humanista i republicà al servei del progrés i la llibertat de Catalunya i dels ciutadans. Per defensar aquesta opció política, per transmetre a Igualada els projectes i visió d'aquest nou partit i per seguir treballant pel desenvolupament i creació d'oportunitats a la nostra ciutat , exerciré amb molta satisfacció aquesta presidència" va afirmar, després del seu nomenament. 

A més d'agrair als antics militants de CDC i als membres del nou comitè local la seva col·laboració, Chacón va exposar que PDeCAT és un projecte "obert i realista on hi és convidat tothom que hi vulgui participar".


6 Comentaris

I

Igualadí

Igualada

28 de febrer 2017.23:17h

Respondre

Ara ERC te una bona oportunitat, però cal que tingui un bon candidat per les properes eleccions, perquè segur a la Sra. Chacón no la votarà ni la seva família. Aquesta Sra. fa dos dies no la... Llegir més coneixia ningú, i ara la posen de presidenta del PDECAT d’Igualada... mare meva com esta el pati.

j

jose ruiz

igualada

27 de febrer 2017.10:16h

Respondre

El 2011 , ja teníem presagis del que la feria ”GRAN”,

”Àngels Chacon formarà ’ticket’ electoral amb Marc Castells.”

A veure si plega d’una vegada , que ja ha pagat tots els... Llegir més favors al amiguets.(”ticket” ”tickdi”)

G

Gerard

Igualada

27 de febrer 2017.09:42h

Respondre

Una gran decisió. A veure si així acabem amb els concursos públics i els amics i familiars podem arreplegar una mica més de pastís que sinó després s’ho queden els dolents.

a

antoni

igualada

24 de febrer 2017.14:37h

Respondre

vaja, doncs ja sé a qui no votar les properes municipals, a una arribista segur que no, serà complicat triar un partit independentista que ho faci bé, potser si erc té algú nou, vés a saber...

J

Jaume rodguez enrich

24 de febrer 2017.10:49h

Respondre

Tindrrem alcaldesa i en Castells. Volant més alt en. El govern? NO ESTARIA MALAMENT X. IGUALADA

M

Maria Ibrahim

24 de febrer 2017.10:31h

Respondre

Vaia... parlant d’ella, com estàva el tema de la contractació a dit a l’empresa d’un ex-treballador sense cap altre client?

Deixa el teu comentari

Si ho prefereixes pots identificar-te amb Facebook o registrar-te amb el teu correu electrònic.

La direcció del web anoiadiari·cat de l'espai es reserva la no publicació d'aquells comentaris que pel seu contingut no respectin les normes bàsiques d'educació, civisme i diàleg.