TORNAR

Anna Maria Garcia: 'El polígon de la Zona Franca serà un dels més importants del sud d'Europa'

El PSC Anoia presenta els seus quatre candidats a les eleccions catalanes

politica
Dimecres, 27 octubre 2010. 12:30. Redacció AnoiaDiari.
D'un cop d'ull
Anna Maria Garcia (Òdena), Salustià Monteagudo (Cabrera d'Anoia), Pilar Salat (Igualada) i Josefina Altarriba (Piera) són els quatre candidats del PSC Anoia que figuren a la llista socialista de Barcelona per a les eleccions catalanes. El partit n'ha fet la presentació oficial i ha anunciat que es volen centrar, sobretot, en la potenciació de les infraestructures que necessita la comarca.

Monteagudo, Garcia, Salat i Altarriba, els quatre anoiencs a la llista

Teo Romero, president comarcal del PSC, va presentar un per un els candidats anoiencs, i va afirmar que es tracta 'de persones molt preparades, i amb experiència en la gestió de govern'. Romero també va destacar l'obra de govern feta fins ara: 'l'Anoia ha vist doblada la seva inversió per habitant en els darrers set anys'.

L'odenenca Anna Maria Garcia, que ocupa el lloc 29è de la llista per Barcelona, va dir que 'l'Anoia ha estat oblidada durant molts anys', i que la prioritat del partit serà lluitar per les infraestructures que necessita la comarca. En aquest sentit, va parlar de l'aeroport corporatiu o el polígon de la Zona Franca d'Òdena, del qual va dir que 'serà un dels més importants del sud d'Europa'. Garcia també va agrair la feina feta per Teresa Estruch com a diputada.

Pel que fa als altres tres candidats, el primer tinent d'alcalde de l'Ajuntament de Cabrera d'Anoia, Salustià Monteagudo, que ocupa el lloc 38 segons la llista publicada en el DOGC, va destacar l'experiència que aporten tots quatre anoiencs. La regidora de Salut i Acció Social de l'Ajuntament d'Igualada Pilar Salat, que figura en el lloc 59, va parlar de les millores realitzades per la Generalitat en l'àmbit sanitari i dels serveis socials. Finalment, Fina Altarriba, primera tinent d’alcalde a Piera, serà tercera suplent a les llistes per Barcelona del PSC.


8 Comentaris

u

un altre josep

odena

28 d'octubre 2010.12:01h

Respondre

serà?
quan el polítics ens parlen en futur, venent seguretats de qüestions que per tenir grans variables incontrolables ningú pot predir, es desacrediten solets.

Potser confonen el desitjos amb... Llegir més la realitat, potser creuen que val la pena falsejar el missatge per obtenir redits electorals, potser repeteixen un misatge sense ser concients del que diuen, potser no entenen de rigor i competència. Són aquestes les actituts innovadores per sortir de la crisi?

A banda, com és possible fer una afirmació d’aquesta embergadura sense argumentar-ho? Perquè ens hauríem de creure aquest titular buit? i tot i que arribessin finalment contenidors com ens beneficiaria als Anoiencs? pregunteu a Calaf com rendeix la campa ara que han duplicat el nombre de treballadors: de un que hi treballava, a dos ...

J

Joan

Igualada

27 d'octubre 2010.22:54h

Respondre

A banda de estar totalment d’acord amb el que comenta en SergiF respecte la falsa ”paritat” i el Jordi sobre el xatxiguai polígon de Singla&PSCFriends, crec que ja és de burla a la... Llegir més intel·ligència de la comarca que presentin 4 candidats que NO ESTARAN AL PARLAMENT !!! Vergonya em faria d’ells sortir a dir que defensaran les infrastructures pendents... suposo que des del sofà de casa, perquè serà el més aprop que estaran al Parlament...

Per cert, a l’acabar l’acte van ballar tots junts com es porta últimament per can Montilla? :-D

J

Jordi

Igualada

27 d'octubre 2010.20:26h

Respondre

Efectivament ’serà un dels més importants del sud d’Europa’.
Important per que serà el que tindrà més contenidors d’Europa.
300 hectàrees de sòl agrícola de qualitat que passarem a... Llegir més ser magatzems de contenidors. Aneu a la campa de Calaf on fins no fa massa hi havia cotxes ara ja només hi ha contenidors.
Aquest polígon tan gran no se si s’omplirà mai d’industria. El que si que si podria posar (i potser encara faltaran 50 hectàrees més) son tots els incompetents que ens governen i alguns dels que ens volen governar) i que ens enganyen amb obres faraòniques lligades a trens faraònics que ningú sap quan es faran ni se sap d’on han de sortir els diners.

A

Albert

Igualada

27 d'octubre 2010.19:35h

Respondre

Qui va ser aquell que va dir que la Ronda Sud ens uniria al món ? Segur que era del mateix partit. Quins ”visionaris”.

M

Manel

Vilanova del Camí

27 d'octubre 2010.18:19h

Respondre

Ja us heu enterat que dissabte ve l Anglada a Vilanova?

j

josep

anoia

27 d'octubre 2010.17:37h

Respondre

será un dels més importants del sud d’europa ... garcia dixit.
la política de vendre fum i entretenir el personal, mentre em coloco en algun càrrec i si poden ser dos o tres millor,, tots al... Llegir més servei del poble, bravo

S

SergiF

igd

27 d'octubre 2010.15:13h

Respondre

Sincerament, creieu que la llei de paritat en les llistes, que obliga a que cada 5 membres consecutius hi hagi almenys 2 dones,és realment una útil per la societat? Des de quan el sexe pot... Llegir més determinar la capacitat (actituds i aptitus) d’un potencial candidat/a al Parlament? Heus ací una altre exemple de la hipocresia i mediocritat que reina a la política d’aquest petit país... i quan volgueu parlem també de les quotes als mitjans de comunicació en funció d’una representativitat passada...Tot plegat, molt trist!
Alguna cosa s’ha de fer a Catalunya, i molt em temo que els de sempre no ho faran (com sempre!!!)

A

Albert

Conca d'Òdena

27 d'octubre 2010.14:30h

Respondre

Aquesta noia encara no té clar que no entrarà al Parlament ?

Deixa el teu comentari

Si ho prefereixes pots identificar-te amb Facebook o registrar-te amb el teu correu electrònic.

La direcció del web anoiadiari·cat de l'espai es reserva la no publicació d'aquells comentaris que pel seu contingut no respectin les normes bàsiques d'educació, civisme i diàleg.