TORNAR
PUBLICITAT

L'Anoia compta amb un grup de Reagrupament

Joan Carretero presidirà l'acte de presentació

politica
Dilluns, 22 juny 2009. 10:30. Redacció AnoiaDiari.
D'un cop d'ull
Segueixen ampliant-se els horitzons i els colors polítics a la comarca. Recentment s'ha creat la facció Reagrupament Anoia, vinculada a l'associació Reagrupament, que segons afirma des de la seva pròpia pàgina web pretén, entre altres coses, situar l’independentisme a l’eix del debat polític català i cercar la unitat de les forces polítiques i socials que tinguin com a objectiu el reconeixement internacional de la Nació catalana.

Reagrupament Anoia es defineixen com un moviment 'transversal i obert a totes les sensibilitats nacionals que tenen com a objectiu comú la independència del nostre país i la regeneració democràtica i política'.

En aquests moments Reagrupament s’està constituint arreu del territori i també a l'Anoia comencen a donar el seu missatge buscant gent que vulgui implicar-se.

Avancen que una de les primeres activitats que faran des de Reagrupament-Anoia és un acte públic amb en Joan Carretero, a Igualada,' per tal d’exposar l’anàlisi de l’actual situació política i nacional i les propostes de Reagrupament'.

anoia@reagrupament.cat


11 Comentaris

a

andreus

Igualada

26 de juny 2009.12:41h

Respondre

Hola Teresa Aguilera, de Vilanova del Camí, amb el teu anterior comentari dius que vols rebre informació. dons tan sols cal que passis les teves dades a anoia@reagrupament.cat i la reberàs
Salut i... Llegir més independencia.

t

teresa aguilera

vilanova del camí

26 de juny 2009.12:07h

Respondre

voldria rebre informació o mantenir algun diàleg amb vosaltres. Jo sóc simpatitzant del PR, i si no ho tinc malentés, s’han unit el PR i reagrupament, si us plau, teniu-me informada!
Moltes... Llegir més gràcies

d

daniel

igualada

25 de juny 2009.09:09h

Respondre

una mica de ràbia de veure com estem d’adormits sí que tinc Ester.

Si a tu no t’afecta tant enhorabona, ara bé, ja em diràs com aconseguirem la independència amb els que estan manant... Llegir més actualment.

T

Txitxo

Igualada

24 de juny 2009.12:52h

Respondre

Hem d’apostar per un únic objectiu - la Independència. Ens caldrà molt sacrifici, paciència, tenacitat i moltes coses més, però el projecte és prou important. Molta sort a tots els que volen... Llegir més formar part d’aquest gran projecte que és Reagrupament. Per Catalunya! Endavant!

E

Ester

Igualada

24 de juny 2009.09:02h

Respondre

Daniel ets tu el que reparteixes els carnets d’independentista a la comarca? No sé què he de fer per a què me’l donguis. El teu missatge em sembla carregat de ràbia.

I

Igualadi

Igualada

23 de juny 2009.18:16h

Respondre

Felicitats, i molta sort !

d

daniel

igualada

23 de juny 2009.14:53h

Respondre

a veure si no hem d’esperar més i podem proclamar la independència o el referèndum com a pas previ per tenir-la.

quina pena, els catalans ja no tenim ni competències per demanar un referèndum... Llegir més per això, 23 anys de pujolisme i 6 de socialisme amb la complicitat dels ex-independentistes d’ERC ens han ben adormit!!!

I

Igualada

23 de juny 2009.13:42h

Respondre

Reagrupament serà qui proclamarà la INDEPENDÈNCIA DEL NOSTRE POBLE. Ens hem de reagrupar tots, tothom qui tingui per prioritari la independència es pot reagrupar.

Som més dels que ells es... Llegir més pensen.

endavant estic amb vosaltres !!!

J

Jordi

22 de juny 2009.14:26h

Respondre

Endavant Reagrupament!

e

exvotant d'ERC

Igualada

22 de juny 2009.12:35h

Respondre

Endavant, cal que no s’aturi la marxa cap l’independencia.
fora polítiques emplotronades.

D

David

Igualada

22 de juny 2009.12:18h

Respondre

Endavant Reagrupament, ara per ara és l’únic motor independentista que té el país!

Salut i foorça!

Deixa el teu comentari

Si ho prefereixes pots identificar-te amb Facebook o registrar-te amb el teu correu electrònic.

La direcció del web anoiadiari·cat de l'espai es reserva la no publicació d'aquells comentaris que pel seu contingut no respectin les normes bàsiques d'educació, civisme i diàleg.