TORNAR
PUBLICITAT

L'Anoia tindrà tres diputades en el proper Parlament

Martín Rodríguez-Sol queda fora de l’hemicicle

politica
Diumenge, 27 setembre 2015. 23:00. Francesc Vilaprinyó i Albareda.
D'un cop d'ull

És el Parlament més independentista de la història i tindrà tres diputades anoienques, dues d'independentistes. Alba Vergés i Maria Senserrich, de Junts pel Sí, han entrat dins amb comoditat; Susana Beltrán, de C's, nascuda a l'Anoia, també entra.

L'Anoia tindrà tres diputades al proper Parlament. Alba Vergés i Maria Senserrich repetiran com a parlamentàries i, en aquesta ocasió, sent part la mateixa força, Junts pel Sí. Serà el tercer mandat consecutiu per Senserrich, que va entrar com a diputada per CiU el 2010. Per Vergés, a la llista d'ERC el 2010 com a número 10, repeteix en aquest mandat. També entra una persona d'orígens igualadins, Susana Beltrán, del partit espanyolista C's, que ha confirmat les seves expectatives de creixement i s'ha situat en 25 escons en total. L'anoienca anava com a número 8 i formarà part dels 135 diputats.

En canvi, els mals resultats del PP i el PSC han confirmat que Pere Calbó no seguirà a la cambra catalana -havia de treure un gran resultat per reeditar la seva presència com a parlamentari- i tampoc ho assoleix Noemí Trucharte, 18 en la llista de la demarcació pels socialistes. Un resultat que el 2010 l'hauria fet entrar. Les esperances de ser al Parlament també s'han estroncat per Martín Rodríguez-Sol, número dos d'Unió i resident a Igualada. Els cristiano-demòcrates no han entrat al Parlament. D'altra banda, les candidates de CUP i CSQEP, Susana Moreno i Coral Vázquez, partien de posicions molt allunyades per entrar a l'hemicicle.

 


0 Comentaris

Deixa el teu comentari

Si ho prefereixes pots identificar-te amb Facebook o registrar-te amb el teu correu electrònic.

La direcció del web anoiadiari·cat de l'espai es reserva la no publicació d'aquells comentaris que pel seu contingut no respectin les normes bàsiques d'educació, civisme i diàleg.