TORNAR

Aquest dimarts, ple ordinari a l'Ajuntament d'Igualada

ERC hi presentarà una moció per declarar la ciutat lliure de circs amb animals

politica
Dilluns, 25 octubre 2010. 13:30. Redacció AnoiaDiari.
D'un cop d'ull
L'Ajuntament d'Igualada celebrarà el proper ple ordinari aquest dimarts, 26 d'octubre, a les 20.00 h al Saló de Sessions. Entre altres assumptes, es tractarà una modificació de crèdit i es plantejarà l'adjudicació provisional del contracte per convertir l'empresa Fomento de Construcciones y Contratas SA en el soci privat que, junt amb l'Ajuntament, formi l'empresa mixta que gestionarà el servei de recollida de brossa, neteja viària i reg al municipi.

D'altra banda, el grup municipal d'ERC ha comunicat que presentarà una moció per declarar Igualada ciutat lliure de circs amb animals, donant suport a la demanda d’un col·lectiu d’igualadins i igualadines. El text presentat pel grup republicà vol manifestar els principis ètics i socials de la ciutadania així com el respecte a tots els animals. Així, també declara la 'posició contrària a l’exhibició d’animals salvatges en circs que es trobin de manera permanent o temporal al municipi'.

L’objectiu de moció és no permetre la instal·lació de circs amb animals salvatges a la ciutat, 'per qüestions d’ètica, de sensibilitat, de respecte i de seguretat'. La moció ja estat aprovada a les quatre capitals catalanes i a una trentena de ciutats com Vic, Banyoles o Sitges.

Podeu consultar l'ordre del dia del Ple ordinari en el document adjunt.


0 Comentaris

Deixa el teu comentari

Si ho prefereixes pots identificar-te amb Facebook o registrar-te amb el teu correu electrònic.

La direcció del web anoiadiari·cat de l'espai es reserva la no publicació d'aquells comentaris que pel seu contingut no respectin les normes bàsiques d'educació, civisme i diàleg.