TORNAR

Ara Montbui estudiarà els propers mesos un acord de govern amb ERC

La candidatura de confluència remarca el seu compromís amb el ”dret a decidir” sobre el futur de Catalunya i la gestió municipal

politica
Divendres, 14 juny 2019. 10:00. Redacció AnoiaDiari.
D'un cop d'ull

La candidatura guanyadora en vots de les eleccions a Montbui, Ara Montbui, fa una valoració "positiva" de les converses amb ERC dels darrers dies. Els republicans ja han avançat que no votaran al PSC i, per tant, el candidat d'Ara Montbui, Jesús Miguel Juárez, serà batlle.

Ara Montbui, candidatura guanyadoraEn un comunicat, Ara Montbui ha fet una valoració "molt positiva" de les converses mantingudes amb ERC-Som Montbui per assolir l'acord d'investidura que permetrà dur a terme un canvi de govern al nostre municipi. La proposta de govern per treballar conjuntament amb la formació republicana "queda inicialment ajornada", a l'espera de comprovar els requeriments i necessitats del consistori durant els propers mesos.

Els republicans plantejaven un "sí" en la investidura del proper dissabte, si existeix un posicionament públic d'Ara Montbui respecte al dret a decidir. En aquest sentit, reiteren que el posicionament d'Ara Montbui és de "ple respecte per al dret a decidir dels ciutadans i ciutadanes de Montbui sobre el futur polític de Catalunya, de la mateixa manera que defensem el seu dret a rebre serveis de qualitat, a un habitatge digne o el dret a la participació ciutadana i poder decidir, entre tots i totes, les actuacions al nostre municipi". La investidura serà el dissabte a les 11.


0 Comentaris

Deixa el teu comentari

Si ho prefereixes pots identificar-te amb Facebook o registrar-te amb el teu correu electrònic.

La direcció del web anoiadiari·cat de l'espai es reserva la no publicació d'aquells comentaris que pel seu contingut no respectin les normes bàsiques d'educació, civisme i diàleg.