TORNAR

Ara Montbui i Som Montbui-ERC signen un pacte de govern que suma la majoria del ple

El govern de Juárez tindrà a Coral Vázquez, Jesica Arroyo, Adrià Castelltort i la republicana Isabel Guerrero de tinents d’alcalde

politica
Dimecres, 10 juliol 2019. 10:00. Redacció AnoiaDiari.
D'un cop d'ull

Un pacte entre els guanyadors de les eleccions, Ara Montbui, i ERC, governarà el municipi els propers quatre anys. L'acord es feia efectiu al ple del cartipàs de l'Ajuntament montbuienc. El govern tindrà set dels 13 regidors del ple.

El vespre d'aquest dimarts tenia lloc el ple d'aprovació del cartipàs Municipal pel mandat 2019-2023 a Montbui. En la sessió es va materialitzar el pacte de govern entre la formació guanyadora de les eleccions Ara Montbui i Som Montbui-ERC, que ja va donar el seu suport en el Ple d'investidura a 'Schummi' Juárez com alcalde del municipi.

Imatge de l'exterior del consistoriEl pacte dóna la quarta tinença d'alcaldia a Isabel Guerrero, regidora de Som-Montbui-ERC, la regidoria d'Esports, així com la participació en alguns dels organismes municipals. El nou govern que encapçalarà Juárez amb set regidors i regidores comptarà amb majoria absoluta. El nou equip de govern comptarà a més amb altres tres tinences d'alcaldia. La primera serà per Coral Vázquez, mentre que la segona i la tercera seran, respectivament per Adrià Castelltort i Jesica Arroyo.

Les dues formacions es feliciten per l'acord aconseguit perquè assegura la governabilitat del municipi pel proper mandat 2019-2023. Per ambdues forcs polítiques aquest és un bon acord, que obre "una etapa de col.laboració per treballar per un canvi en manera de governar, i portar a terme propostes programàtiques coincidents en els dos partits, que facin possible l'anhelat canvi que demanava Montbui, després de més de 30 anys de majoria absoluta socialista al municipi".


0 Comentaris

Deixa el teu comentari

Si ho prefereixes pots identificar-te amb Facebook o registrar-te amb el teu correu electrònic.

La direcció del web anoiadiari·cat de l'espai es reserva la no publicació d'aquells comentaris que pel seu contingut no respectin les normes bàsiques d'educació, civisme i diàleg.