TORNAR

Artur Mas visitarà diumenge la Fira del Camí Ral de Vilanova del Camí

Prèviament oferirà un esmorzar col·loqui obert a tothom

politica
Dimecres, 11 gener 2017. 03:00. Redacció AnoiaDiari.
D'un cop d'ull

El proper diumenge 15 de gener, en motiu de la celebració de la XIX edició de la Fira del Camí Ral, el Molt Honorable Sr. Artur Mas visitarà Vilanova del Camí.

Artur Mas, amb l'alcalde d'Igualada Marc Castells i el president d'Igualada Comerç, Xavier Figueres, en una visita a la Gran Festa del Vi d'Igualada.

Els actes de la visita començaran a les 11h amb un esmorzar col·loqui amb l'expresident de la Generalitat de Catalunya, al Restaurant Cine Nou de Vilanova, amb militants i simpatitzants del Partit Demòcrata (PDeCAT), i tothom que vulgui venir a conèixer i conversar amb l’expresident. Posteriorment visitarà l’Ajuntament de Vilanova del Camí i la Fira del camí Ral.

És necessaria prèvia confirmació, degut a l’aforament limitat, a través d'un WhatsApp al 617420792. 


1 Comentaris

J

JUAN CASTILLO

SANTA MARGARITA DE MONTBUY

21 de gener 2017.07:27h

Respondre

PORQUE NO HAY UNA PLATAFORMA PARA PARAR LOS ABUSOS DE LAS HERENCIAS / Y QUE HACEN LOS AYUNTAMIENTOS CON LAS HERENCIAS NO ACEPTADAS DONDE VA ESE DINERO

Deixa el teu comentari

Si ho prefereixes pots identificar-te amb Facebook o registrar-te amb el teu correu electrònic.

La direcció del web anoiadiari·cat de l'espai es reserva la no publicació d'aquells comentaris que pel seu contingut no respectin les normes bàsiques d'educació, civisme i diàleg.