TORNAR

L'Assemblea de Joves convoca una concentració per a millorar el transport públic

Nou acte de la campanya "Per un transport públic (de debò...)" a Capellades

politica
Divendres, 22 maig 2009. 03:00. Redacció AnoiaDiari.
D'un cop d'ull
L'Assemblea de Joves de Capellades ha convocat una concentració, dissabte al vespre a la Plaça Jacint Verdaguer, emmarcada dins la campanya "Per un transport públic (de debò...)". En l'acte, es llegirà el manifest de la campanya i es farà difusió "de la problemàtica del transport públic que viu Capellades".

Cartell de la concentració

En motiu de la campanya sobre el transport públic "Per un transport públic (de debò...)", l’Assemblea de Joves de Capellades ha decidit donar un pas més i buscar el recolzament de les entitats del poble, després de la recollida de signatures individuals que s'ha enviat a Ferrocarrils de la Generalitat (FGC), al llarg d’aquestes últimes setmanes.

Segons afirmen en el manifest d'aquesta campanya, les problemàtiques recollides per diferents vies que pretenien donar la

veu al poble al llarg dels darrers mesos, han estat essencialment l’augment de la durada del trajecte Capellades – Barcelona; la manca de busos d’apropament en tot el servei de tren; i la mala planificació de la passarel·la construïda a l’estació per passar d’una andana a l’altra.

Així, l’adhesió al manifest pretén aconseguir el màxim suport i implicació per part dels capelladins i capelladines, per poder exercir la pressió necessària per millorar el transport públic de la vila.

Les demandes de l'Assemblea de Joves:

- Un bus d’apropament gratuït totalment subvencionat per la Generalitat o en part per l’Ajuntament de Capellades.

- Un bus d’apropament per a tots els trens que arriben a l’estació.

- Una remodelació de la passarel·la que es troba a l’estació, que realment estigui adaptada per a persones amb poca mobilitat.

- Un augment del temps de transbord a les targetes T-10 de Transports Metropolitans.

Alhora, aquesta organització espera el compromís de l’Ajuntament "per tal de millorar les condicions exposades, amb la voluntat d’aconseguir un transport públic de qualitat a Capellades".

La concentració s'ha convocat davant l’Ajuntament, demà dissabte, a les 19h.


0 Comentaris

Deixa el teu comentari

Si ho prefereixes pots identificar-te amb Facebook o registrar-te amb el teu correu electrònic.

La direcció del web anoiadiari·cat de l'espai es reserva la no publicació d'aquells comentaris que pel seu contingut no respectin les normes bàsiques d'educació, civisme i diàleg.