TORNAR
PUBLICITAT

L'assemblea local de Junts per Igualada confirma a Castells com a candidat

L’actual alcalde rep el vot unànime de l’assemblea per tornar a concórrer a les eleccions

politica
Dimarts, 22 gener 2019. 10:30. Redacció AnoiaDiari.
D'un cop d'ull

L'actual alcalde de la ciutat té l'aval del seu partit per presentar-se de a les eleccions municipals. Serà la quarta ocasió que Marc Castells concorri com a alcaldable a l'Ajuntament.

L'assemblea de dilluns, a la seu de Junts per Igualada, en lAquest dilluns l'assemblea de Junts per Igualada, la fórmula electoral amb la que el PDeCAT concorrerà a les municipals a la ciutat, confirmava a Marc Castells com a número u de la llista per als propers comicis. Una elecció que el propi batlle agraïa a les xarxes socials: "les companyes i companys de Junts per Igualada m'han donat, per unanimitat, la seva confiança per encapçalar la candidatura a l'alcaldia de la ciutat. Entomo el repte agraït i amb tota la força i il·lusió del primer dia. Gràcies!".

Castells, de 46 anys, és alcalde d'Igualada des de 2011, quan l'aleshores Convergència i Unió va quedar com a primera força dels comicis municipals, amb 10 regidors. En aquella ocasió va pactar amb ERC. El 2015 va reeditar la victòria, amb 11 regidors, i des d'aleshores ha governat en solitari. El 2007 ja havia concorregut a les eleccions, també com a número u, quedant com a segona força. 

 

 


0 Comentaris

Deixa el teu comentari

Si ho prefereixes pots identificar-te amb Facebook o registrar-te amb el teu correu electrònic.

La direcció del web anoiadiari·cat de l'espai es reserva la no publicació d'aquells comentaris que pel seu contingut no respectin les normes bàsiques d'educació, civisme i diàleg.