TORNAR

L'Assemblea mostra el seu rebuig al pacte del Consell amb una gàbia simbòlica col·locada davant l'edifici

L’entitat anuncia una protesta contra el ”pacte amb carcellers” el proper divendres

politica
Dilluns, 15 juliol 2019. 11:00. Redacció AnoiaDiari.
D'un cop d'ull

Consumat el pacte entre socialistes i neoconvergents a la Diputació, l'aliança es repetirà aquest divendres en el ple de constitució del Consell Comarcal de l'Anoia. La sectorial de la comarca anuncia protestes per aquesta jornada.

La gàbia, situada a davant del ConsellAmb una gàbia simbòlica, col·locada aquest matí de dilluns davant el Consell Comarcal, a la Plaça Sant Miquel, l'ANC de l'Anoia ha refermat la seva contrarietat al pacte entre Junts per Catalunya i el PSC en aquest ens, que s'ha activat en detriment d'altres forces independentistes com ERC o la CUP. En aquesta gàbia, a més de retrats dels nou presos polítics, hi havia cartells amb les inscripcions "Stop al 155" o "Pactes amb carcellers? No, gràcies".

Des de fa setmanes, l'Assemblea a l'Anoia s'ha posicionat contra aquest pacte que es va anunciar l'1 de juliol i que farà que Xavier Boquete, de Junts, continuï al capdavant de l'ens comarcal fins el 2022. El darrer any ocuparà la presidència Santi Broch, també de Junts. Fins al moment, no ha transcendit com es distribuiran les altres conselleries.


1 Comentaris

M

Marià

Igualada

16 de juliol 2019.12:34h

Respondre

Hi ha gent que vol controlar tots els estaments polítics pro sense donar la cara, vol manipular a totes les opcions polítiques pro sense posar res.
Si ho teniu tan clar feu el vostre partit... Llegir més polític amb les vostres propostes i ja veurem que en surt.
Està molt be manifestar-se davant de la diputació per estar encontra pro no heu tingut el que ça de tenir per anar a (waterloo) casa del responsable del acord de la diputació a dir-li a la cara, pro clar, si no hi ha acord a la diputació poder la seva dona no cobraria 6.000 €/mensuals per fer casi res, es adir pel morro.
Ja està be de fer el paperina i de fer soroll ha on no toca.
Poseu sobre la taula tot i clar i no nomes el que us interessa, i si sou prou valents i teniu el que ça de tenir, lo dit, feu el vostre partit polític i deixeu de gorrejar dels impostos de tots.

Deixa el teu comentari

Si ho prefereixes pots identificar-te amb Facebook o registrar-te amb el teu correu electrònic.

La direcció del web anoiadiari·cat de l'espai es reserva la no publicació d'aquells comentaris que pel seu contingut no respectin les normes bàsiques d'educació, civisme i diàleg.