TORNAR

Aymamí encapçalarà el PSC en les eleccions del 22 de maig

Després de 12 anys d'Entesa per Igualada, els socialistes es presenten sota les sigles del PSC

politica
Dimarts, 22 febrer 2011. 08:00. Redacció AnoiaDiari.
D'un cop d'ull
Jordi Aymamí es presentarà com a cap de llistes del PSC per a les eleccions del proper 22 de maig. Després de 12 anys al capdavant de l’Ajuntament encapçalant l'Entesa per Igualada -fórmula electoral que el 22 de maig ja no es reeditarà a causa de la decisió d'ICV de trencar la coalició el passat mes de juliol- Aymamí serà cap de llistes pel PSC, que encara es debat sobre si concórrer els comicis amb aquest nom o bé amb alguna fórmula substitutòria de l'Entesa que amagui les sigles del PSC i incorpori independents a la llista. Amb aquest nou nomenament, el mapa electoral igualadí queda cada vegada més definit.

El PSC ha estat l’últim dels partits que actualment formen part de l’Ajuntament igualadí en designar candidat, però finalment serà Aymamí qui tornarà a optar a l’alcaldia de la ciutat. En l’assemblea celebrada aquest dilluns amb tots els militants, Aymamí ha estat proclamat oficialment candidat dels socialistes. Després d'haver sondejat diversos col·lectius tot buscant nous socis de govern, finalment Aymamí es presenta com a cap de cartell del PSC.

El primer període d'alcaldia per Aymamí va ser del 1992 al 1995 després de guanyar la moció de censura juntament amb ICV al govern del moment (CIU). En les properes eleccions Josep Maria Susanna va ser batlle per convergència durant una legislatura i va ser al 1999 quan Aymamí, de la mà de l’Entesa per Igualada, va arribar a l’alcaldia de la ciutat. Aleshores van aconseguir 10 regidors i 7.183 vots. En els propers comicis, al 2003, l’Entesa va aconseguir el mateix nombre de regidors, 10, però el principal partit de l'oposició, CIU, va passar de 8 a 6. A quests dos regidors van anar a parar a ERC i al PP. Finalment, al 2007, l’Entesa va tornar a obtenir 10 regidors però va baixar el nombre de vots passant dels7.44 del 2003 als 6.288 del 2007.

D'aquesta manera, Joan Torras és el candidat d’ERC, Montserrat Mateu la d’ICV, Marc Castells el de CIU, i Pere Calbó el del PP segons va anunciar anoiadiai·cat malgrat que en aquest cas, encara no es compti amb la confirmació oficial del partit. A més a més, Robert Hernando ja ha confirmat la seva candidatura de PXC i des de la recent estrenada executiva comarcal de Solidaritat s'ha avançat que la capital de l'Anoia comptarà amb una llista del partit liderat per Joan Laporta. Així, la darrera incògnita que s’haurà de desvetllar aviat és si acabarà cristal·litzant una hipotètica llista independentista que es podria situar en l’òrbita de la CUP. De la mateixa manera, s'hauran d'anar coneixent les incorporacions i fitxatges que faran els diferents partits.


49 Comentaris

P

Pau

Igualada

24 de febrer 2011.21:05h

Respondre

Quins estudis té l’Aymamí per arribar a ser gerent d’APINAS ?

A

Antoni

Igualada

24 de febrer 2011.15:44h

Respondre

Diria que el càrrec a Apinas és el de gerent. Les funcions que comporta això, ja no ho sé, perquè de vegades el nom no fa la cosa, o la cosa no fa el nom

A

Albert

Igualada

24 de febrer 2011.15:08h

Respondre

Quina és la funció/càrrec del sr.Aymamí a Apinas ?

A

Antoni

Igualada

24 de febrer 2011.08:58h

Respondre

Segueixo esperant la Glòria de Capellades. Mentrestant simplement dir que l’Aymamí, porta 12 anys seguits d’alcalde, quinze en total, que fa com a mínim 24 anys que està a les llistes i al... Llegir més consistori (Si acaba la propera legislatura ja en seran 28). I que per tant, no sé si és la seva autèntica passió, o no ha trobat res més de bo. Voleu dir que amb un quart de segle a primera línia, no pots haver perdut una mica la ilusió? O dit d’una altra manera, què faràs a la vida de nou, que no hagis pogut fer fins ara en 25 anys? Si en 25 anys, 15 al màxim esgraó municipal, no has aconseguit el que volies, jo diria que pot ser per dos motius; a) que ja no dones per més, que ets/és inútil seguir batallant b) que els objectius que persegueix són inabastables, és a dir, que és un ilús.En tot cas, diria que el seu càrrec a Apinas, no és per condició d’alcalde, sinó una opció privada.

A

Albert

Igualada

24 de febrer 2011.00:47h

Respondre

El músic pagat ja no piula, deu ser que l’han enxampat.

C

Carla

Igualada

24 de febrer 2011.00:28h

Respondre

No sóc una gran entesa en la matèria, però diria que us esteu perdent en el debat aquest. Que jo recordi, fa moltíssims anys que treballa a Apinas, tant quan ha estat a l’oposició com quan ha... Llegir més estat al govern. I crec que diu molt d’una persona que renuncia a viure exclusivament de la política i aposta per combinar-ho amb la seva feina.
Crec que aquesta passió i vocació que ell demostra en això, l’haurien de practicar tots els polítics.
Ara, si voleu parlem del candidat de CiU que no ha fet res més que ser funcionari al departament de Promoció econòmica del Consell Comarcal de l’Anoia (la comarca amb més atur) durant un munt d’anys i ara és el president a jornada completa i regidor a l’Ajuntament. Són dues maneres de fer, sí.

P

Pau-2

igualada

23 de febrer 2011.20:26h

Respondre

El càrrec de l’Aymamí a Apinas és com a alcalde d’Igualada o a títol personal ?
Per decència política no caldria explicar-ho ?

A

Alba

23 de febrer 2011.20:19h

Respondre

I el sr. Castells que treballa i treballava al Consell Comarcal ho farà gratís o a jornada completa?

R

Ramon F.

Igualada

23 de febrer 2011.19:12h

Respondre

Apa Gloria, parla que ens has deixat a tots encuriosits

A

Antoni

Igualada

23 de febrer 2011.18:17h

Respondre

Glòria de Capellades. Si ho saps del cert, i com que la cosa sembla sucosa, i ho pots demostrar, som tot orelles (o ulls en aquest cas).

G

Gloria

capellades

23 de febrer 2011.17:55h

Respondre

I el sou que te el Jordi Aymami gràcies el Sr Planas (president) d’Apinas per els favors rebuts mutuament, militant de C.D.C., Sabeu quin es,?.A que ningù o sap Es un escandol

I

Igualadí

23 de febrer 2011.16:28h

Respondre

Pau, l’Aymamí treballa mitja jornada com a alcalde ? I per aquesta mitja jornada guanya més de 60.000 euros !! ??

A

Antoni

Igualada

23 de febrer 2011.16:18h

Respondre

Benvolgut Pau, no socialista però d’esquerres. L’Aymamí treballa en una associació al Passeig, que es diu Apinas, i que per tant, ni és empresa ni és seva, per sort. Sinó ja la tindria... Llegir més endeutada fins les orelles.
Entre l’Aymamí i el Riba no hi veig tanta diferència. Bé, de fet, si, quan estan en un ple, i en diuen una de grossa, al Sr Riba ni se li immuta la cara, en canvi l’Aymamí es posa nerviós, i comença a riure i fer petits botets sobre la cadira consistorial. Deu ser cosa de l’edat, o coses que li ha portat l’edat. I és que si no et cuides, l’edat et porta coses. Potser d’aquí uns anys el Sr Riba farà botets.

P

Pau

Igualada

23 de febrer 2011.15:25h

Respondre

En primer lloc, pels que teniu tants dubtes de si es quedarà sense feina, no serà així, ja que si ho tinc ben entès el Jordi fa mitja jornada i treballa l’altra a una empresa que no sé si és... Llegir més seva que és al passeig. Per l’altra banda, cal dir que potser si que cal renovació, però és que li dóna mil voltes al Riba, no hi ha realment ningú prou competent com per agafar els comandaments del PSC Igualada. No tinc gens clar si guanyarà o no, em fa l’efecte que no, però de veritat, aneu un dia a sentir el Castells i un dia a l’Aymamí, penseu en els raonaments i després ja direu a qui voteu. Per cert, no sóc socialista ni molt menys, seimplement realista i això sí, d’esquerres.

C

Carles P.

IGD

23 de febrer 2011.14:51h

Respondre

Francesc Guisado (Odena) 8 anys, Aymamí (Igualada) 12 anys, Teo Romero (Montbui) 16 anys i Joan Vich (Vilanova) 32 anys, aquest dura més que el Mubarak ! i TOTS ES TORNEN A PRESENTAR!!! Hem de fer... Llegir més una revolució com als països islàmics per canviar els governants? Visca la alternança, visca la democràcia. Som la vergonya del país. Que vinguin els islàmics i els donarem lliçons de Democràcia.

p

paco

igualada

23 de febrer 2011.14:17h

Respondre

Este señor no se merece volver a salir, no se pasa por el barrio montserrta nada mas que en elecciones y si no sabia ni si se queria presentar será porque muchas ganas no tiene y un hombre sin... Llegir més ganas mala faena hará

m

montse

igualada

23 de febrer 2011.11:23h

Respondre

Continuo pensat que la gent està més que flipada volen que torni a presentar-se l’Aymami, ja n’hi ha prou. I el pobre Sr. Riba que ja es veia al cap de llista, el dia que el vegi li donaré el... Llegir més pèsam.

N

Neus

23 de febrer 2011.10:18h

Respondre

Sr Aymamí, que no ha trovat cap mes feina?

M

Maria M.

Igualada

23 de febrer 2011.01:30h

Respondre

Sembla que dins del PSC d’Igualada estan molt contents amb la decisió de l’Aymamí de continuar, i es que segons diuen amb l’Aymamí creuen que poden perdre però amb el Riba n’estaven... Llegir més segurs.

Peró es clar la alegria sempre va per barris i del pobre Riba que en faran? es passarà tota la vida anant de segundon que es com dir d’escolanet?, perquè sembla que ja l’hi havien mig promès la successió a les passades eleccions i al final no va poder ser i ara diuen que ja ho tenia coll a vall i tampoc. Caram....!!! n’hi ha que estan de mala sort

M

Meritxell

Igualada

23 de febrer 2011.01:09h

Respondre

Que bé, la ciutat necessita persones amb empenta com l’Aymamí!! Crec que ningú pot negar el treball incansable que ha fet per Igualada i si el seu partit i ell creuen que el millor és seguir,... Llegir més deu ser perquè saben que hi ha il·lusió i projecte, suposo... Jo me n’alegro!

c

ciutada

Igualada

22 de febrer 2011.23:25h

Respondre

Senyor Carles Cuerva, es veritat que vostè treballa a l’ajuntament com a càrrec de confiança?, perquè si es així, la veritat, es un escàndol dons que jo sàpiga l’horari de treball de... Llegir més l’ajuntament es de 8 a 15 hores i per l’horari que veig que vostè a fet algun dels seus comentaris 12,51 esta fet dins d’aquest horari laboral i la veritat si el paguem entre tots, no o trobo gens correcte ja que almenys a mi a la meva feina i en horari laboral no em deixen estar pendent del que passa per internet.

Si no es així, si no treballa a l’ajuntament o diu i li demanaré les corresponents disculpes

P

Pau

Igualada

22 de febrer 2011.22:38h

Respondre

Amb l’existència de gent col·locada a dit i no per mèrits propis, la política cada cop està més desacreditada. Estem en una democràcia o en una partitocràcia (dictadura de partits) ?

I

Igualadí

22 de febrer 2011.22:21h

Respondre

I en Fabregat, cap dels socialistes igualadins, de què treballava ?

a

altre anònim

Igualada

22 de febrer 2011.22:13h

Respondre

Ni fred ni calor. Fa un any o més que ho hauria d’haver deixat i obrir-li pas al Riba que reuneix moltes més qualitats polítiques que el Figueres. Per mi que tenim uns polítics que agafen... Llegir més complexos: de superioritat, de preotència... i sobretot d’imprescindibles. Estimar la ciutat també vol dir donar pas als altres. Estic d’acord que més de 8 anys ja no s’aporta res excepte més del mateix i més del mateix és un empaxt.
Si senyor un bon dia per a donar la notícia!. Molt govern de progrés però qui ha governat de veritat és el PP. Els d’ICV vull dir la Mateu potser que s’ho facin mirar. Comuniquen l’escisió de l’Entesa i.. què més han fet per marcar paquet.Sembla que costa abandonar el vaixell quan un es creu que és la capitana.
Com ens ho farem per distingir uns dels altres (psc de icv) si fins ara eren un matrimoni casi perfecte?
El què fa falta són cares noves, voluntat de servei i escoltar les demandes de la ciutat. Aymamí quina llàstima que no ho deixis. Estem farts de tu.

j

josep m. torras payerol

Igualada

22 de febrer 2011.20:34h

Respondre

Carles,
Segueixes no entenent res o només ho fas veure?
Jo parlava de n’Aymamí exercint com Alcalde o és que no copses la diferencia! Ell quan actua d’Alcalde ha d’estar per sobre de... Llegir més partits i ha d’atendre els precs i les consultes dels ciutadans com a tal i amb tot el respecte i n’Aymamí no va saber estar a l’altura.
D’en Fabregat no espero ni he esperat mai que estigués a l’altura, fa ja molt de temps que se la classe de persona que es i per cert va començar molt malament amb mi. (Veure enllaç)
Una altre cosa es les paraules que fem sevir quan polemitzem, de totes maneres pots fer el recull i si vols t’explico el perquè, una per una.
Que tinguis una bona nit.

http://www.socialistes.cat/psc/mbcustomsearch/show/233502

J

JOSEPM RAMONJOAN

IGD

22 de febrer 2011.20:22h

Respondre

Crec amb sinceritat que cal felicitar al Jordi Aymamí per la decisió que pren. És mostra clara de valentia i consequent a la situació actual.
Malgrat opino en general que cal renovar... Llegir més cíclicament els càrrecs polítics (per cultura i higiene) el moment és molt especial, per la situació econòmica i social que viu el conjunt de Catalunya i Igualada en particolar.
És evident que es presenta amb enquestes desfavorables (possiblement gràcies als aparells PSC i PSOE més que per mérits propis), dins un marc hostil en general cap als polítics (crisi i corrupció són mals companys) i en un moment emergent pel principal competidor CiU, amb el vent favorable del govern de’n Mas. Per tant, assumeix responsabilitat i protegeig als seus col·laboradors en cas de probable derrota.
Reitero la meva felicitació per la decisió, diu molt al seu favor com a personatge polític curtit i com a persona.

j

josep m. torras payerol

Igualada

22 de febrer 2011.20:10h

Respondre

Carles,
Soc Convergent, mai ho he negat. He ajudat en el passat al meu partit i evidentment seguiré ajudant i col laborant, hi hagi qui hagi al davant, fins que jo decideixi el contrari i quan... Llegir més prenc un compromís, soc persona de paraula, no espero ni demano cap recompensa. Apart d’això que ja deus saber, mai he tingut un càrrec o he cobrat per fer cap feina pel partit, ans he pagat sempre la meva quota, clar que potser es això el que no entens! Que una persona treballi pel partit per devoció i per convicció al mateix temps, sense esperar recompensa de cap tipus, apart de la satisfacció personal.
D’altra banda repeteixo i reitero una vegada més, que les meves opinions són meves i jo en soc l’únic responsable. Tan costa d’entendre això?
Jo no dic el que ha de fer Convergència i ells no tenen ni veu ni vot, en els meus posts d’opinió. No els hi consulto mai! Per tant no busquis tres peus al gat! Si vols discuteix les meves opinions, però amb les teves, no amb lemes de partit o una defensa a ultrança de les seves actuacions.
Tu apart de càrrec de confiança, tens altres càrrecs polítics dins al partit i aquesta és la petita gran diferencia entre tu i jo. Jo parlo per mi i tu ho fas pel partit o de part del partit. Jo mai serè el pregoner dels èxits del meu partit, no ho sabria fer! Tinc un blog ple de posts per comprovar-ho. Pràcticament quasi mai els menciono, al menys directament.
Una última cosa. Has trencat la confidencialitat d’una conversa privada, l’única que hem tingut mai i segurament l’última. Les persones han de saber ser persones i si tu no saps distingir la diferencia entre lo privat i lo públic i polític, primerament es que no has entès res, i segon no em mereixes cap confiança.
En quant el tema del post segueixo dient que no es cosa meva i que cada pal aguanti la seva espelma.
Que tinguis una bona nit.

I

Igualadí

22 de febrer 2011.19:48h

Respondre

Més de 20 anys vivint de la política ! De què treballava l’Aymamí abans de fer-ho de la política ?

C

Carles Cuerva

Conca d'Òdena

22 de febrer 2011.19:03h

Respondre

Si els interessos me’ls va dir, concretament ”ajudar a guanyar les eleccions al Marc Castells”, se’n recorda? M’ho va dir personalment, vostè. Ja veurem pq ho fa, tot surt.
És curiós que... Llegir més sempre parli de no matar al missatger en canvi per mi no ho fas ... a no, típica arbitrarietat. Amics i no amics. I parlar des perspectiva en el sue cas, em sembla bastant cru.
Perdoni però en cap lloc he dit nosaltres, faci-s’ho mirar.

c

ciutada

Igualada

22 de febrer 2011.18:27h

Respondre

A part de tot el que dieu, 15 anys d’alcalde son suficients. Tot el que podia fer l’Aymamí ja ho ha fet, i creieu que encara l’hi pot quedar il.lusió sobretot amb les mancances económiques... Llegir més que hi ha a l’ajuntament?.

Pensant en la persona el millor que es pot fer es deixar-lo retirar dignament, que ocupi el seu lloc a la história de la ciutat i donar confiança al Xavi i al Jordi, o es que a aquets nomes els tenim per fer bonic....

C

Carla

Igualada

22 de febrer 2011.17:09h

Respondre

Jo estic a favor de que continui el seu mandat!!!Fins ara a fet bé la seva feina i tot i què a comés algun error, ningú és perfecte. Per tant, jo el tornaré a votar.

m

montse

igualada

22 de febrer 2011.15:51h

Respondre

FLIPANT!!!!!!!!!!!!!!!!!, COM POT SER QUE ENCARA HI HAGUI TANTA GENT AMB UNA VENA GEGANT QUE ELS TAPI ELS ULLS, COM PODEN ESTAR A FAVOR DE QUE EL SR. AYMAMI ES TORNI A PRESENTAR. PER CERT, PAU SI FAS... Llegir més EL GRUP AL FACEBOOK JO MI APUNTO.

M

Minisíndic de Greuges

Igualada

22 de febrer 2011.15:33h

Respondre

Be, ja hi son tots: seran unes eleccions interessants. Dos temes però em criden l’atenció: Primer, segur que hi haurà llista de SI? Voleu dir que els papàs no els hi cridaran l’atenció i... Llegir més trobaran una forma de que no es presentin...ara que...Segon, l’”espantà” d’ICV els ha donat esperances que abans no tenien? Tinc la sensació que no desaprofitaran tanta generositat.

P

Pau

22 de febrer 2011.15:18h

Respondre

Jordi Aymamí, el Jordi Hereu d’Igualada !
Pobret Riba, li haurem de crear un grup al facebook per donar-li suport.

M

Marc

Igualada

22 de febrer 2011.15:01h

Respondre

Un molt bona notícia, Aymamí és el millor alcalde que ha tingut mai Igualada i crec que diu molt d’ell que segueixi compromès. Té el meu suport, molta sort!

j

josep m. torras payerol

Igualada

22 de febrer 2011.14:25h

Respondre

Carles,
Estic d’acord que tu defineixis que els teus criteris son els del PSC, per quelcom cobres i esperes recompensa i no podria ser d’altre manera. En el meu cas l’únic responsable dels... Llegir més meus comentaris soc jo mateix, però com tu amb la teva mentalitat, en aquest cas obtusa, no pots acceptar això, i necessites i intentes posar-me a mi en el mateix sac i jo em moc per altres motius i altres interessos, que no són eminentment polítics. Però pel que veig aquesta perspectiva de les coses, no està al teu abast.
Respecte al POUM, tot el que jo vaig dir està escrit en el meu blog, i no recordo ni un moment haver parlat en nom de ningú i sinó es així em corregeixes, i fes el favor ja de deixar de donar la llauna amb el vosaltres i el nosaltres. Tu no sé, però jo ja soc el suficientment grandet per tenir opinió pròpia, en el teu cas tu sabràs el que cobres per parlar per boca dels demés.
Per cert, perquè no li donem les culpes al entranyables amics del PP de la retirada del POUM, evidentment sense ells no hagués sigut possible i poc hi podien fer els altres partits de l’oposició com s’ha anat veient al llarg de la legislatura. Al Caesar el que es del Caesar.......
Que tinguis un bon dia.

T

Toni

Igualada

22 de febrer 2011.13:56h

Respondre

Home, Sr. Aymamí, sobretot a la seva llista no es deixin als Srs. Riba i Figueras ! i a l´incombustible Sr. Pàmies,! que ja es una referent d´antiguetat i apoltronament.

C

Carles

IGD

22 de febrer 2011.13:19h

Respondre

Estic d’acord amb japt. I em temo que els que acompanyin al Aymamí seran els mateixos de sempre: Xavier, Jordi.... Visca l’alternança i la democràcia participativa jua, jua !! que bó. Espero... Llegir més que veiem noves cares als primers llocs com a minim un respecte als seus votants.

j

japt

igualada

22 de febrer 2011.12:56h

Respondre

...personalment no estic d’acord amb que cap carrec politic estigui mes de dues legislatures al poder....vuit anys son mes que soficients per fer lo que un sap i pot per la ciutat,pais o lo que... Llegir més siga....l’alternasa de persones, no dic de partits , en el poder es sempre profitosa per la ciutadania....i no em val allo de que amb resten coses per fer....dingu es imprescindible , pro tothom es util , potsser amb un altre lloc...siga privat o public....

A

Antoni

Igualada

22 de febrer 2011.12:52h

Respondre

Benvolgut alcalde
Trobo que és un dia molt oportú per fer públic que es torna a presentar. Avui, si no vaig equivocat, presentarà els pressupostos a l’Ajuntament, uns pressupostos decadents.... Llegir més Evidentment estem en crisi, i els pressupostos han de ser restrictius, i s’ha de fer molta punta al llapis per mirar de no llençar cap cèntim d’euro. Però els seus, seran decadents. Són la mostra de la impotència, del que ja no ens podem governar, sinó que són els de fora els que ens fixen límits d’endeutament, i a on hem de destinar els diners dels nostres impostos.
Per tant, la ciutat evoluciona, però pensi que Sr Aymamí, no crec que pugui tornar a governar gràcies a un suposat carisma. Farien bé de renovar-se internament, veure cares noves en els primers llocs (en el primer ja veig que no la veurem), i intentar generar ilusió. El que veig, són les cares de sempre, els mateixos problemes personals de sempre que sembla ser que no han resolt, i el pensar que el ciutadà és ruc, tonto, o com li vulgui dir. Però si sortís al carrer, i parlés amb gent que no l’adul.lés, o simplement fos educada (ara es veu que ser educat és no dir el que penses), llavors potser veuria que quelcom està canviant, i que potser en Castells no acaba de fer el pes, però d’una cosa en pot estar segur, el canvi no sé exactament com, però arribarà.
Per tant, com diuen alguns, potser la decisió és valenta, però m’ensumo que es fotrà la gran patacada, i cregui’m, em sabrà un greu relatiu, perquè se l’hagués pogut estalviar.

C

Carles Cuerva

Conca d'Òdena

22 de febrer 2011.12:51h

Respondre

Per mostra un altre botó, o dos. Un primer, CiU sempre ha anat a la contra del govern, sense iniciativa pròpia (i vostè, el símbol d’això). Segon, vostès amb el debat del POUM van demostrar... Llegir més que ni volien escoltar ni debatre i per això van suspendre el debat enmig del període d’al·legacions. Han construït una majoria del no, en compets d’una majoria per construir ciutat.

a

anònim

22 de febrer 2011.12:46h

Respondre

L’Aymamí és el millor candidat i amb més experiència!

R

Ramon

Igualada

22 de febrer 2011.12:29h

Respondre

En moments com aquests la ciutat necessita un lideratge fort com el que tu representes. Gràcies per la valentia i força!

D

David R.

Igualada

22 de febrer 2011.12:13h

Respondre

Estic molt content, content pq el lideratge que tens és l’únic de continuar transformant aquesta ciutat. S’ha de continuar lluitant per millorar pel canvi que has suposat i que continuaras... Llegir més realitzant!

A seguir treballant alcalde!

j

josep m. torras payerol

Igualada

22 de febrer 2011.11:56h

Respondre

Per mencions.
Ja fa dies que vaig dir que n’Aymamí es presentes de nou, no era un tema de la meva incumbència, PSC i n’Aymami tenen tot el dret del mon de fer el que ell creguin més convenient... Llegir més i en aquest aspecte, absolutament res a dir. Simplement precisar que amb n’Aymami, la campanya serà molt més interessant.
Blai,
Gracies per citar-me. Et voldria dir és que si tens res a dir-me, a discutir o a raonar amb mi m’ho fas saber, esmentar-me per esmentar-me, ni m’enriqueix ni m’empobreix més, per tant no cal que hi escarrassis.
En quant el teu anàlisi interessat de la comtessa electoral, és interessant i divertit, ni més ni menys que qualsevol altre interpretació interessada que s’hi vulgui donar. El temps en aquest cas el que falta per les eleccions, és el que dona i treu la raó o sigui que d’ací a tres mesos en tornarem a parlar.
Evidentment la definició que en fas del cap de l’oposició que pel que veig no es de la teva corda, deu ser tan vàlida com la meva (que la tinc) o la qualsevol altre persona i axis la interpreto i axis me la prenc.
M’abstinc per tant de fer de futuròleg o de definir a n’Aymamí perquè hi han coses que cauen pel seu propi pes. Per mostra un botó. Fer cas omís a les firmes de 10.750 ciutadans (d’Igualada o no) sobre el tema de les Zones Blaves, ja defineixen per si mateix el respecte als ciutadans i el concepte que te de la democràcia aquesta persona. Per cert el dia del meu sant farà dos anys de la presentació de les firmes i “encara” ni una paraula de resposta.
Que tingueu un bon dia.
PD: Adjunt ‘ho l’enllaç del document gràfic de la presentació de la protesta, sobre les Zones Blaves.
http://ves.cat/awqn

J

Jordi

Igualada

22 de febrer 2011.11:19h

Respondre

Gràcies per seguir amb la il.lusió de fer Igualada una ciutat millor!!! Li dono tot el meu suport per seguir construint la nostra imaginada ciutat.

R

Rafael

Igualada

22 de febrer 2011.10:43h

Respondre

Ànims i a lluitar per Igualada !!

J

Jordi

Igualada

22 de febrer 2011.09:55h

Respondre

Endavant, alcalde!!!

B

Blai

Barri de les Flors

22 de febrer 2011.09:35h

Respondre

Voldria felicitar el Jordi Aymamí per la seva valentia. Sabent com està el pati i veient les dificultats que de ben segur es presenten per al PSC s’ha de ser valent i ell ho ha estat. Aymamí sap... Llegir més que pel seu carisma és l’únic que pot salvar els mobles. Es pot perdre també, però s’ha de vendre cara la derrota. Crec que ICV hauria de replantejar-se l’escisió de l’Entesa. Si no van junts PSC i ICV és aritmèticament impossible que hi hagi un govern de progrés a Igualada. De totes maneres a CiU ja li estan torpedinant vots. D’una banda Gent Nostra restarà entre l’espectre convergent, també en restarà Solidaritat Catalana, una jugada mestra del sector ”rebotat” de CiU per tal de prendre-li vots entre la dreta nacionalista. També s’ha de comptar que el PP pujarà també i que pactarà amb el que guanyi i també que PxC restarà vots de tots, i no m’extranyaria que entressin a l’ajuntament. Que ningú es confongui gent com el senyor Josep Maria Torras Payerol, CiU ho tenia molt bé fa uns mesos, però està perdent terreny per dos motius: la falta de carisma i lideratge del Marc Castells i, sobre tot, la divisió de la dreta sociològica igualadina. Hi ha partit, senyores i senyors, molt partit.

Deixa el teu comentari

Si ho prefereixes pots identificar-te amb Facebook o registrar-te amb el teu correu electrònic.

La direcció del web anoiadiari·cat de l'espai es reserva la no publicació d'aquells comentaris que pel seu contingut no respectin les normes bàsiques d'educació, civisme i diàleg.