TORNAR

A bon ritme les obres de la llar d'Infants l'Espígol i l'IES Milà i Fontanals

El conseller d'Educació, Ernest Maragall visita les obres

politica
Dijous, 10 setembre 2009. 03:00. Redacció AnoiaDiari.
D'un cop d'ull
El conseller d'Educació, Ernest Maragall, ha visitat aquest dimecres migdia les obres de la nova llar d'infants l'Espígol, molt avançades, que deixaran l'equipament apunt pel novembre. Ha fet també un cop d'ull a les obres d'ampliació del Milà i Fontanals, unes obres que representaran una millora a llarg termini, ja que es preveu que les nous espais siguin operatius el febrer del 2011.

Les obres d'ampliació al Milà i Fontanals

Vista de la llar d'infants des del pati

Aymamí i maragall mirant els plànols de les obres de L'Espígol

La llar d'Infants l'Espígol, apunt pel novembre

Aquesta nova llar d'infants, que entrarà en funcionament d'aquí a menys de dos mesos, tindrà una capacitat per a 74 alumnes, dels quals 41 provenen de l'escola bressol La Lluna, que traslladarà també tot l'equip directiu a aquesta nova instal·lació.

Es tracta del primer edifici municipal que es construeix a Igualada segons el nou codi tècnic de qualificació energètica, destacant sobretot l'aprofitament de la llum natural, la ventilació dels espais i l'ús d'energia geotèrmica, que aprofitarà l'energia procedent de la terra.

L'IES Milà i Fontanals ampliat al febrer del 2011

Uns 6 milions d'euros és el que es destinarà a la totalitat de les obres de reforma i ampliació de les instal·lacions del Milà i Fontanals. Tot i que és una reforma que es preveu acabar cap al febrer del 2011, ja es poden veure les primeres parets dels nous espais.

El centre va ser creat el 1976, tot i que l'actual edifici on s'ubica el centre va construir-se el 1982, dedicant-se en un principi a estudis d'FP i a partir del 1996 també s'hi van començar a impartir classes de Batxillerat. Actualment, l'oferta educativa és de 25 cicles formatius, proves d'accés a grau superior d'FP, Batxillerat i cursos de Formació Ocupacional i contínua. Durant el curs 08/09 hi han estudiat 1.350 alumnes

El conseller d'educació, Ernest Maragall, ha destacat la qualitat dels dos centres insistint en el coinvenciment de la necessitat de complementar-la amb un ensenyament de qualitat per deixar el llistó ben alt per les futures generacions.


0 Comentaris

Deixa el teu comentari

Si ho prefereixes pots identificar-te amb Facebook o registrar-te amb el teu correu electrònic.

La direcció del web anoiadiari·cat de l'espai es reserva la no publicació d'aquells comentaris que pel seu contingut no respectin les normes bàsiques d'educació, civisme i diàleg.