TORNAR
PUBLICITAT

El Bruc dóna suport a les consultes populars, Vallbona ho votarà avui al Ple

politica
Dijous, 12 novembre 2009. 10:15. Redacció AnoiaDiari.
D'un cop d'ull
En el Ple Ordinari celebrat a principis de setmana a l’Ajuntament del Bruc, va ser aprovada la proposta del grup municipal d’ERC de donar suport a les consultes populars per la independència. El resultat de les votacions va ser de tres vots positius d’ERC i un del PSC, envers les abstencions dels quatre regidors de CIU i un altre del PSC. Amb el Bruc ja són vuit els municipis anoiencs que han aprovat per ple donar suport a aquestes iniciatives ciutadanes. A Vallbona d'Anoia el grup municipal d'ERC entrarà una moció al Ple d'aquest dijous al vespre que es preveu que sigui aprovada.

Vista de El Bruc

La negociació de l’alcaldessa d’Esquerra Marijó Aubarell amb la resta de grups del consistori, va permetre que la moció fos ratificada sense que cap regidor hi votes en contra, tal i com desitjava la presidenta de l’equip de govern.

Després de Tous, el Bruc es converteix en el vuitè municipi anoienc que es declara favorable a donar suport a una eventual consulta popular sobiranista a la seva població.

Per la seva banda a l'ajuntament de Vallbona d'Anoia el debat tindrà lloc al ple d'aquest vespre. Vallbona d'Anoia s'afegeix així a la llista de poblacions anoienques que donen o s'han plantejat donar suport a les consultes sobiranistes que es celebraran el dia 13 de desembre arreu de Catalunya. Es preveu que aquest vespre el grup municipal d'ERC plantegi aquesta moció i s'aprovi amb els vots de la regidora de Convergència i Unió i amb el vot en contra del grup municipal del PSC.


0 Comentaris

Deixa el teu comentari

Si ho prefereixes pots identificar-te amb Facebook o registrar-te amb el teu correu electrònic.

La direcció del web anoiadiari·cat de l'espai es reserva la no publicació d'aquells comentaris que pel seu contingut no respectin les normes bàsiques d'educació, civisme i diàleg.