TORNAR

Calaf investeix de nou Maria Antònia Trullàs com Alcaldessa

Marcel Dot, de PXC, nou cap de l'oposició

politica
Diumenge, 12 juny 2011. 17:30. Redacció AnoiaDiari.
D'un cop d'ull
El ple de constitució de l’Ajuntament de Calaf va ser dels més tardaners de la comarca i no es va celebrar fins les sis de la tarda. Amb una sala plena de gom a gom, el nou consistori calafí va tornar a ivestir Maria Antònia Trullàs (CiU) com a alcaldessa amb els vots a favor dels set regidors convergents.

Alcaldessa

Ple d'investidura

Convergència i Unió va obtenir majoria absoluta en les passades eleccions del mes de maig amb 7 dels dels 11 regidors que formen el consistori. La xenòfoba PXC passarà a ser, a partir d’ara, el grup més fort de l’oposició, liderada pel Marcel Dot, va obtenir 3 regidors a Calaf. El grup Unit per Calaf- AM, amb Lourdes Oliveras al capdavant va obtenir un sol regidor.

En el seu torn de paraules, Oliveras va felicitar l’alcladessa en concret i CiU en general pels resultats obtinguts i va afirmar que vetllaria perquè les coses es facin bé a l’Ajuntament tot reivindicant el seu paper d’oposició constructiva.

Marcel Dot, que passa a ser cap de l’oposició, va explicar que el seu partit treballarà per complir el programa que van presentar el 22 de maig, lluitar contra la globalització i aconseguir que no hi hagi discriminació positiva cap als immigrants. Dot va lamentar les crítiques que el seu partit havia rebut dels mitjans de comunicació.

L’alcladessa va respondre a Dot dient que: ‘Si PxC ve amb ganes de treballar per Calaf en positiu perfecte, però si el que volen és escampar mentides i fer demagògia, toparan amb l’oposició de la resta del consistori’. En el discurs pròpiament d’investidura, Trullàs va agrair la confiança dels calafins i va afirmar que ella i el seu grup treballarien com fins ara comprenent el context socioeconòmic que viu la localitat: ‘Calaf sempre ha estat una vila acollidor i ho ha de seguir sent’.


0 Comentaris

Deixa el teu comentari

Si ho prefereixes pots identificar-te amb Facebook o registrar-te amb el teu correu electrònic.

La direcció del web anoiadiari·cat de l'espai es reserva la no publicació d'aquells comentaris que pel seu contingut no respectin les normes bàsiques d'educació, civisme i diàleg.