TORNAR

Els calafins tindran 25 hores gratuïtes al pàrquing d'Igualada Nord

Els alcaldes Maria Antònia Trullàs i Marc Castells rubriquen l’acord

politica
Dimecres, 17 desembre 2014. 03:00. Redacció AnoiaDiari.
D'un cop d'ull

Després d'Òdena, La Torre de Claramunt i La Pobla de Claramunt, Calaf serà un altre dels ajuntaments que podrà oferir 25 hores gratuïtes d'aparcament a Igualada Nord, el pàrquing de l'Hospital de la capital anoienca. Els alcaldes van firmar l'acord la setmana passada i s'activarà el gener de 2015

L'Ajuntament de Calaf ha signat un conveni amb la Societat Igualadina Municipal d'Aparcament (SIMA) a través del qual els usuaris empadronats a la vila, que ingressin a l'hospital, disposaran de 25 hores d'aparcament gratuït al pàrquing Igualada Nord. Aquest estacionament està ubicat al costat del centre hospitalari de la capital. Segons l'acord, que s'aplicarà a partir de gener del 2015, el ciutadà que arribi a l'hospital per ingressar o que acompanyi una persona que quedi ingressada, podrà sol·licitar un document que, posteriorment, haurà de bescanviar a l'oficina de l'aparcament per una targeta de prepagament de 25 hores. Aquesta targeta serà gratuïta per a l'usuari i permetrà les entrades i sortides que desitgi fins a esgotar aquest temps en el termini màxim d'un mes. Posteriorment serà l'Ajuntament de Calaf qui abonarà a l'empresa SIMA el cost de les targetes.

Els usuaris calafins tindran 25 hores gratuïtesL'acord el van signar aquest 11 de desembre a l’Ajuntament de Calaf l'alcaldessa del municipi, Maria Antònia Trullàs i l'alcalde d'Igualada i president de la Societat Igualadina Municipal d'Aparcaments (SIMA), Marc Castells. Després de la signatura del conveni, Marc Castells, acompanyat de l’alcaldessa calafina i el primer tinent d’alcalde, Joan Caballol, van visitar les seus de diverses empreses de la zona, entre les quals: Constructora Calaf, Ceràmiques Calaf i Escofet. Calaf és el quart municipi anoienc que signa aquest acord amb SIMA.

 


0 Comentaris

Deixa el teu comentari

Si ho prefereixes pots identificar-te amb Facebook o registrar-te amb el teu correu electrònic.

La direcció del web anoiadiari·cat de l'espai es reserva la no publicació d'aquells comentaris que pel seu contingut no respectin les normes bàsiques d'educació, civisme i diàleg.