TORNAR

La candidatura de Marcel·lí Martorell es presenta dissabte amb Artur Mas

El candidat ja va ser alcalde del 2011 al 2015

politica
Dimarts, 19 març 2019. 03:00. Redacció AnoiaDiari.
D'un cop d'ull

El president de la Generalitat de Catalunya de 2010 a 2016, Artur Mas, serà a la presentació del candidat de Junts per Capellades, Marcel·lí Martorell, aquest dissabte. Mas ja va ser a Igualada la setmana passada en la presentació de Marc Castells.

El Teatre de La Lliga de Capellades acull el proper dissabte 23, a 2/4 de 8 de la tarda, un col·loqui entre Artur Mas -president de la Generalitat del 2010 al 2016- i Marcel·lí Martorell, que serà el candidat de l'espai post-convergent al municipi per a les eleccions municipals d'aquest 26 de maig. L'acte servirà per a que el candidat Martorell desgrani part del seu programa i idees, en una conversa amb el president. 

Martorell ha estat alcalde de Capellades de 2011 a 2015 i ja va formar part del govern com a primer tinent d'alcalde del 2007 al 2011. Els darrers quatre anys ha estat cap de l'oposició i un dels responsables al Consell Comarcal de l'Anoia en l'apartat de règim interior. 

 


1 Comentaris

p

pepet

19 de març 2019.20:15h

Respondre

No ets tan guai com el Marc Castells perquè va tenir tots els presis (menys el master and comander d’en Pujol!). Però es nota que aquest d’en Mas fa tot el possible per combatre la CUP!

Deixa el teu comentari

Si ho prefereixes pots identificar-te amb Facebook o registrar-te amb el teu correu electrònic.

La direcció del web anoiadiari·cat de l'espai es reserva la no publicació d'aquells comentaris que pel seu contingut no respectin les normes bàsiques d'educació, civisme i diàleg.