TORNAR

Carles Casanova renuncia a ser cap de llista a les municipals per ERC-Junts per Òdena

Els republicans anuncien una llista ”veïnal, més enllà de les formacions polítiques”

politica
Dijous, 8 novembre 2018. 03:00. Redacció AnoiaDiari.
D'un cop d'ull

Va ser alcalde del municipi des de 2011 a 2013, en el marc d'un pacte amb CiU. Ara, Esquerra Òdena treballa per "ampliar el grup de treball i crear un nou projecte per al municipi; un projecte obert, integrador, participatiu i amb nous aires".

 

Carles Casanova, en una imatge d'arxiuEn un comunicat, el que havia estat cap de llista de Junts per Òdena-ERC AM, Carles Casanova, anuncia que "després de varis anys al capdavant de la formació republicana", no repetirà com alcaldable a les municipals 2019. Després de molts anys d'implicació, explica que continuarà col·laborant però que fa un "pas al costat" mentre el grup treballa en una renovació natural de la formació i cerca "l'obertura i l'ampliació de nous horitzons al municipi".

ERC agraeix la implicació i "la gran tasca" de Casanova tots aquests anys. El grup està ja "treballant de cara a les municipals 2019, amb noves incorporacions i basant la seva dinàmica en la participació veïnal i un enfoc totalment municipal, més enllà de les formacions polítiques". 


0 Comentaris

Deixa el teu comentari

Si ho prefereixes pots identificar-te amb Facebook o registrar-te amb el teu correu electrònic.

La direcció del web anoiadiari·cat de l'espai es reserva la no publicació d'aquells comentaris que pel seu contingut no respectin les normes bàsiques d'educació, civisme i diàleg.