TORNAR

Carles Majoral admet "haver marxat del PSC" però no dóna per fet el pas a C's

El que va ser secretari socialista de Vilanova es mostra molest pels ”rumors”

politica
Dimarts, 9 gener 2018. 03:00. Redacció AnoiaDiari.
D'un cop d'ull

La formació taronja va obtenir uns importants resultats a la comarca a les eleccions al Parlament imposades via article 155. Mentre que el partit fundat per Albert Rivera ja és a gran part de les comarques barcelonines, la creació d'una agrupació a la comarca no s'ha concretat. Un dels històrics del socialisme a Vilanova, Carles Majoral, desmenteix ser a darrere de la constitució de l'agrupació.

Majoral, en la seva etapa com a secretari socialistaL'ex secretari local del PSC a Vilanova del Camí, Carles Majoral, desmenteix ser a darrere de la fundació de l'agrupació de Ciudadanos a la comarca de l'Anoia. El vilanoví explica que s'ha desvinculat del PSC "ja fa temps" però que "no hi ha res" amb Ciudadanos tot i que no descarta una aproximació. En tot cas, es mostra molt molest "pels rumors i afirmacions que s'han bolcat a les xarxes socials. Hi ha moltes coses que no són certes". Considera que "les decisions cal prendre-les en fred", però que "tot el que s'ha dit pot influir" en el seu futur polític.

Majoral evitar parlar del perquè de la seva marxa dels socialistes i es limita a recordar que "no és rar, hi ha moltes persones que ho han fet". Matisa que "C's és una força important ara" i que hi ha afinitats. Va ser durant quatre mandats anys regidor d'Urbanisme i Obres de Vilanova del Camí i un dels homes forts de Joan Vich.

El PSC Anoia, d'altra banda, afirma "no tenir constància" que Carles Majoral s'hagi donat de baixa del partit i que "si ens constés que s'ha afiliat a una altra força, se li obriria expedient immediatament". Els socialistes asseguren que "Majoral va participar en el darrer congrés del PSC, l'any passat, per escollir secretari general" i que tot i alguna discrepància no tenien notícia que pensés abandonar la formació.


2 Comentaris

t

toni

igualada

10 de gener 2018.17:15h

Respondre

Grans persones les que canvien la jaqueta de les esquerres a les dretes !!!!!
La politica social la mateixa, l’economica la mateixa... tal com diu el Sr.Mayoral, tenen moltes afinitats, entre... Llegir més elles les ansies de poder !!!!
Un aplaus

M

Montse

Igualada

9 de gener 2018.08:26h

Respondre

Però de quina afinitat parles, com es pot passar de les idees socialistes a les idees de dreta pura de ciudadanos... sembla que l’única afinitat es el regne d’Espanya. PATETIC

Deixa el teu comentari

Si ho prefereixes pots identificar-te amb Facebook o registrar-te amb el teu correu electrònic.

La direcció del web anoiadiari·cat de l'espai es reserva la no publicació d'aquells comentaris que pel seu contingut no respectin les normes bàsiques d'educació, civisme i diàleg.