TORNAR

Carlos Navarro firmarà un contracte amb els veïns de Vilanova del Camí

Segons el contracte, només es podrà arribar a un acord amb altres formacions si accepten 100% el programa de DECIDE #AD24M

politica
Dimecres, 6 maig 2015. 03:00. Redacció AnoiaDiari.
D'un cop d'ull

Des d'aquest dilluns, la candidatura vilanovina DECIDE, encapçalada per Carlos Navarro, disposa d'un document a través del qual vol garantir als veïns que el seu vot no només servirà per portar els candidats al consistori sinó per desenvolupar polítiques transformadores que el partit proposa per al municipi.

La iniciativa s'ha posat en marxa aquest dilluns

Els candidats de DECIDE sortiran al carrer i firmaran, juntament amb els ciutadans, un contracte en què  es comprometen a no arribar a cap pacte post-electoral en cas d'obtenir representació a l'ajuntament. Segons aquest contracte que firmaran les dues parts, només hi haurà la possibilitat d'arribar a un acord amb altres formacions polítiques si aquestes accepten al cent per cent el programa electoral de DECIDE.

DECIDE, en la seva presentació fa 10 diesA través d'aquest contracte, DECIDE, es compromet a no trair els seus votants i a ser conseqüents amb les seves propostes sense canviar-les segons la conveniència d'altres grups per formar govern.


0 Comentaris

Deixa el teu comentari

Si ho prefereixes pots identificar-te amb Facebook o registrar-te amb el teu correu electrònic.

La direcció del web anoiadiari·cat de l'espai es reserva la no publicació d'aquells comentaris que pel seu contingut no respectin les normes bàsiques d'educació, civisme i diàleg.