TORNAR

Casanova repeteix com a candidat d'Esquerra a Òdena

En aquest mandat va ser alcalde de 2011 a 2013

politica
Dimecres, 25 març 2015. 03:00. Redacció AnoiaDiari.
D'un cop d'ull

Esquerra torna a confiar la candidatura d'Òdena a Carles Casanova, que durant els dos primers anys del mandat va ser alcalde del municipi. Acudeix a la cita electoral després  que es trenqués fa poques setmanes el pacte de govern amb CiU

El republicà Carles Casanova repetirà com a cap de llista a les municipals del mes de maig per l'Acord Municipal, Junts per Òdena – ERC. Casanova va encapçalar fa quatre anys la formació Òdena 2011-AM, propera a Esquerra Republicana, i enguany tornarà a fer-ho amb la formació Junts per Òdena – ERC, una candidatura "oberta a la ciutadania", que aglutina un grup de persones divers, provinents dels diferents nucli del municipi i amb l'objectiu de treballar "per a tots els veïns d'Òdena".

Casanova, candidat de nouEn aquest sentit, Carles Casanova fa una valoració molt positiva del procés que s'està endegant dins de l'equip de Junts per Òdena i espera poder elaborar un projecte ampli i obert, que permeti la participació de la ciutadania, com ja s'està fent des de fa mesos, amb trobades de veïns, per tal d'elaborar un contingut programàtic complert. Casanova és per quarta vegada candidat per Esquerra a l'Ajuntament, d'on ha estat alcalde de 2011 fins a 2013 i primer tinent d'alcalde des de 2013 fins aquest febrer. 

 


0 Comentaris

Deixa el teu comentari

Si ho prefereixes pots identificar-te amb Facebook o registrar-te amb el teu correu electrònic.

La direcció del web anoiadiari·cat de l'espai es reserva la no publicació d'aquells comentaris que pel seu contingut no respectin les normes bàsiques d'educació, civisme i diàleg.