TORNAR

Castells defensa els dos nous càrrecs eventuals com a peces per enfortir el projecte econòmic

L’alcalde replica a l’oposició que se segueix molt per dessota dels càrrecs que es poden nomenar

politica
Dijous, 7 setembre 2017. 03:00. Redacció AnoiaDiari.
D'un cop d'ull

Amb una oposició que ha atacat amb més o menys intensitat la creació de dos nous càrrecs de confiança i el fitxatge de Joan Serra i Jordi Servitje, l'alcalde d'Igualada intervenia aquest dimecres per defensar aquestes incorporacions. Castells defensa que "en la promoció turística hi ha molt per fer" i que el paper de Serra oficialitza i consolida la tasca que ja està fent de promoció dels polígons de la Conca d'Òdena.

L'alcalde d'Igualada defensava aquest dimecres davant els mitjans el fitxatge de Joan Serra i Jordi Servitje com a càrrecs eventuals de l'Ajuntament d'Igualada. Un nomenament que ha estat qüestionat per tres de les forces de l'oposició, cas dels socis habituals de Castells aquest mandat -PSC-, així com ERC i la CUP. Unes incorporacions que el govern assenyala com a claus per consolidar les accions que està desenvolupant aquest mandat. De fet, l'alcalde explicava que "ens feia falta una figura que tirés endavant la promoció del turisme i que centralitzés la gestió dels barris i deixar la ciutat neta i endreçada", en referència a Servitje; sobre Serra, alcalde d'un dels pobles de la MICOD i responsable de l'Oficina de Captació d'Inversions, Castells apunta que "l'hem contractat perquè tingui dedicació exclusiva a tractar amb empreses, a millorar els polígons i en especial a aconseguir inversions per l'aeròdrom i el polígon de Can Morera".

Castells, el matí de dimecres, a l'AjuntamentUns fitxatges discutits -per bé que ERC va focalitzar les crítiques de les contractacions en el perfil del convergent Servitje, mentre que elogiava la incorporació de Serra, republicà, per la seva experiència i formació- i que seran el tercer i quart càrrec eventual de l'equip de govern. Castells matisa que "hem estat sempre ponderats pel que fa a contractar càrrecs de confiança" i que malgrat aquest canvi d'ara "continuem estant molt per dessota dels màxims que estipula la llei".

La normativa de la LRSAL fixen un topall d'11 regidors remunerats i set càrrecs de confiança per a un municipi de les dimensions d'Igualada. Amb Servitje i Serra, s'augmenta de 100.000 a 200.000 euros els diners dedicats a aquests càrrecs i es passa de dos a quatre. Amb tot, el batlle manifesta que "se segueix lluny dels màxims". Considera que "tenim ben encarat el mandat de quatre anys i volem continuar complint amb els compromisos que tenim amb la ciutadania". 

Les incorporacions s'emmarquen en un moment, segons Castells, que "s'ha encarrilat grans projectes de ciutat com l'Anella Verda, hi hauran millores imminents a Les Comes i a la Residència Pare Vilaseca, amb obres com el nou Arxiu Comarcal. I tenim a punt un gran projecte universitari i poder ser Ciutat Europea de l'Esport". Sense esmentar la condició d'alcaldes de Servitje (Veciana) i Serra (Castellolí), Castells veu imprescindibles "aquestes figures per tirar endavant aquests projectes".


5 Comentaris

j

julia

igualada

12 de setembre 2017.16:58h

Respondre

Si, segons això, Castells afirma sobre J. Serra que ”l’hem contractat perquè tingui dedicació exclusiva a tractar amb empreses, a millorar els polígons i en especial a aconseguir inversions... Llegir més per l’aeròdrom i el polígon de Can Morera”. Com és que continua cobrant (i no poc) per dedicació exclusiva per ser alcalde de castellolí? I com és que continua sent gerent del campus motor? A veure: 1) resposable oficina captacio d’inversions, 2) gerent campus motor, 3) alcalde castelloli (amb sou per dedicació exclusiva) i 4) càrrec confiança de CIU. Que té el triple d’hores que la resta de la gent o ens estan prenent el pèl a tots? Això és INDECENT!

a

aaqualata

12 de setembre 2017.08:56h

Respondre

Castells: Majoria absoluta
Castells: Economia molt sanejada
Castells: Regidors cohesionats i efectius
Castells: Bona promoció econòmica
Castells: Planificació Universitària molt coherent,... Llegir més en un món on no era fàcil
Castells: segurament, també, coses no prou correctes. Deu ser humà també, o no?
... I si no agrada, en les properes eleccions no s’el vota .
D’això és tracte

L

Liberto

8 de setembre 2017.18:15h

Respondre

AL TREPA DEL CASTELLS,. INHABILITACIÓ!!!!!

S

Santi

Igualada

7 de setembre 2017.14:38h

Respondre

Prohibit queixar-se
Els igualadins li vau donar a convergència, majoria absoluta a les últimes eleccions locals. Convergència té tot el dret a crear aquests càrrecs de confiança.

Tot... Llegir més poble té el governant que es mereix.

M

Maria

Igualada

8 de setembre 2017.18:53h

Dons ens devem mereixa bastant perquè el govern demostra ser molt eficient , nomes cal veure com ha endegat la qüestió universitària

Deixa el teu comentari

Si ho prefereixes pots identificar-te amb Facebook o registrar-te amb el teu correu electrònic.

La direcció del web anoiadiari·cat de l'espai es reserva la no publicació d'aquells comentaris que pel seu contingut no respectin les normes bàsiques d'educació, civisme i diàleg.