TORNAR

Marc Castells nega que s'hagin requisat urnes pel referèndum en un registre a Les Comes

La Guardia Civil assegura que ha intervingut 2,5 milions de paperetes i 4 milions de sobres

politica
Dijous, 28 setembre 2017. 18:45. Redacció AnoiaDiari.
D'un cop d'ull

Després d'un primer registre a les 3 de la tarda a Events, la Guardia Civil ha entrat a una empresa del Polígon de les Comes, Igualada, a mitja tarda. Fonts policials asseguren que han trobat cent urnes. L'alcalde Marc Castells ho nega. Serien urnes per a les eleccions del FC Barcelona.

La Guardia Civil, amb el representant i l'advocat de l'empresa.Efectius de l'institut militar requisaven poc després de les 6 de la tarda, a la planta de Pallibex, a Igualada, diversos materials que estarien relacionats amb el referèndum de diumenge 1 d'octubre. Fonts policials parlaven en un primer moment de cent urnes, 2,5 milions de paperetes i quatre milions de sobres. L'alcalde Marc Castells, que ha estat present en aquest segon registre, ha desmentit que la Guardia Civil hagi requisat urnes pel referèndum. 

De fet, les urnes que s'han endut serien les que s'empren per a les eleccions del FC Barcelona i que des de fa anys es guarden en aquest magatzem. Unes urnes que tenen vinils amb motius del club i que en cap cas es podrien utilitzar per al referèndum de diumenge.


0 Comentaris

Deixa el teu comentari

Si ho prefereixes pots identificar-te amb Facebook o registrar-te amb el teu correu electrònic.

La direcció del web anoiadiari·cat de l'espai es reserva la no publicació d'aquells comentaris que pel seu contingut no respectin les normes bàsiques d'educació, civisme i diàleg.