TORNAR

Castells s'obre a pactar malgrat la majoria absoluta

Reedita els onze regidors que tenia Manuel Miserachs de 1987 a 1991

politica
Dilluns, 25 maig 2015. 03:00. Redacció AnoiaDiari.
D'un cop d'ull

L'alcalde d'Igualada des del 2011 ho tornarà a ser, fins el 2019. En les seves primeres paraules, Marc Castells, agraïa "la confiança dels igualadins i igualadines que ens han donat suport". També estén la mà a possibles pactes

"És una majoria absoluta històrica". Eufòric i atabalat per les múltiples felicitacions que rebia -fins i tot alguns rivals es van desplaçar a la Rambla a fer-ho-, l'alcalde Marc Castells constatava que "hem fet una gran pujada, de més de mil vots a Igualada" i també felicitava "a la resta de grups que han estat escollits pels igualadins per representar el consistori. Cal mirar de treballar plegats en aquest projecte que és de la ciutat, no és el projecte de CiU". Tot i la majoria absoluta, el líder convergent assegura que "parlaré amb la resta de forces polítiques per mirar de fer un govern de la ciutat el més ampli i transversal possible".

Manté el compromís que va expressar el passat desembre de cercar pactes i "espero no fracassar en aquest intent". Remarca la seva vocació independentista i assegura que el President Mas, el Govern i el Parlament de Catalunya "tindran en l'Ajuntament d'Igualada un aliat en el procés cap a la independència d'aquest país. És un bon resultat". Amb els resultats d'ERC i la CUP "hi ha una majoria qualificada sobiranista i la línia que vàrem encetar fa quatre anys dient que érem el primer govern sobiranista de la història de la ciutat, es consolida ara". En la faceta social, Castells remarca que la independència és necessària "perquè només podem garantir l'estat del benestar al nostre país si fem aquest cas, cal la generositat de de totes les forces polítiques que participen en aquest projecte i jo m'ofereixo a ser generós també". 

Sobre els reptes, comenta que "hem complert el 90% de l'anterior programa. Penso que la gent ens ha valorat bé. Em sento estimat per la gent, i el govern també. La política de proximitat que hem fet té aquest regal: que detectes si anem bé o no. Jo demano a la gent que siguin els primers fiscalitzadors; ho serà l'oposició també, però també ho serà la gent que dia a dia tractem".

 


4 Comentaris

i

igualadí

25 de maig 2015.15:45h

Respondre

Gràcies a aquests comentaristes diaris il·luminats en Castells ha aconseguit majoria absoluta.
Amb gent com vosaltres a Igualada no li calen enemics. Feu pena !

p

pep

25 de maig 2015.21:07h

Igualadí, per aquesta regla de tres, a Barcelona, hages hagut de guanyar el Trias, pro de llarg.
Sembla que el van difamar, per el suposat conta a suïssa, el van tractar de esta dintre dels... Llegir més corruptes de convergència, resumint , un verdader MÀRTIR, I ves per on, surt una Colau, i li pren la alcaldia.
Francament, la teva deduccions crec, que esta fora de lloc, dons segons tu el Castells, no ha guanyat per la feina feta, si no per que les critiques envers a ells,lo han fet un MÀRTIR.
Si fos axis , quina pena !!!, hauria guanyat no el mes competent, i el que mes a fet per Igualada, , si no el que mes ”pena”, ha fet als Igualadins.
”Quina pena”, si fos axis!!!!!!!!!!!
Igualadí, jo crec que no fas cap be al teu partit, amb gent com tu, convergència , no li calen enemics, francament crec que pixes fora de test.

p

pep

25 de maig 2015.12:11h

Respondre

En primer lloc , felicitar el Marc Castells , i al seu partit CiU. pel seu triomf ,Una victòria inqüestionable !!!
Dit això , crec que els quatre anys que els esperen , tot , de tenir majoria... Llegir més absoluta , no es semblarà en res amb el camí de roses, d’aquests últims anys , sense tenir majoria .
El mes ” espavilat ” el Marc , ell a cobrar de president de la Diputació , i el seu segon el Miserachas , aura de carregar , amb 4 anys , molt més complicats
.

J

Joan Giner ITV "el Gineret"

Igualada

25 de maig 2015.09:37h

Respondre

Pobrets els il·lusos que es pensin que hi podran pactar, si fins ara anava sobrat, a partir d’ara....
Els qui l’han com jo, saben el que vull dir.... els qui el voten.

Deixa el teu comentari

Si ho prefereixes pots identificar-te amb Facebook o registrar-te amb el teu correu electrònic.

La direcció del web anoiadiari·cat de l'espai es reserva la no publicació d'aquells comentaris que pel seu contingut no respectin les normes bàsiques d'educació, civisme i diàleg.