TORNAR

Castells reivindica haver triplicat la inversió de la Diputació a la comarca

Afirma que ”hem treballat amb tots els municipis, sense distinció de colors polítics”

politica
Divendres, 5 juliol 2019. 03:00. Redacció AnoiaDiari.
D'un cop d'ull

"Sóc cruyffista: els diners han d'estar al camp i no al banc" afirmava Marc Castells aquest dimecres, utilitzant la màxima del mític ex entrenador del Barça, en referència a les inversions que ha fet la Diputació els darrers vuit anys a la comarca. 

Aquest dimecres, el batlle igualadí, president en funcions de la Diputació de Barcelona, Marc Castells feia balanç dels últims dos mandats a l'ens provincial. Castells assegura estar "orgullós i content d'haver servit a la comarca durant aquests anys i considera que el futur de la Diputació passa per seguir ajudant els ajuntaments". Destaca l'increment de les inversions de la Diputació a la comarca de l'Anoia els últims anys a través del Pla Xarxa de Governs Locals. Apunta que la inversió ha passat dels 23,86 milions d'euros del 2008 al 2011, abans que ell entrés a l'ens provincial, a gairebé 44,94 milions el període 2012-2015 fins als 61,89 de l'últim mandat, 2016-2019. Castells afirma que "hem treballat amb tots els municipis, sense distinció de colors polítics".

Castells, al centre, amb els ex presidents de la Diputació, amb l'igualadí Antoni Dalmau a la dretaEl batlle detalla que "aquests anys, entre els principals projectes de la Xarxa de Governs Locals executats a Igualada, s'han aprovat la creació d'una nova pista poliesportiva coberta i altres actuacions al Complex Esportiu de les Comes, la nova recta coberta a l'Estadi Atlètic Municipal, el pla integral de modernització del polígon de les Comes, el Projecte d'Especialització i Competitivitat Territorial de les Indústries del disseny d'Igualada-Anoia, el Centre Simulació Àmbit Salut i s'ha construiït la nova nau de la Brigada Municipal". 

Pel que fa a l'Anoia, durant aquest període destaquen les millores "al polígon industrial i la construcció de la piscina coberta de Masquefa: la reforma integral de piscines i zona de lleure del Parc Fluvial i la remodelació del CAP per convertir-lo en centre de dia i casal de la gent gran de Vilanova del Camí". Reivindica "el crèdit pont per a la millora del subministrament del Bruc, la fase 1 d'un tram de la carretera BV-2202 a Sant Martí de Tous" i també "la fase 2 de la urbanització del Parc del Torrent de les Torres de Santa Margarida de Montbui, la gespa artificial al camp de futbol i la conversió de la piscina de les Pinedes de l'Armengol en plaça cívica a la Torre de Claramunt". També posa en valor la reforma i ampliació del Centre fraternal d'Òdena, l'ordenació dels accessos al polígon industrial de Piera i la millora del nucli urbà de la Llacuna.

Marc Castells ha estat vuit anys a la Diputació de Barcelona, on ha tingut responsabilitats en àmbits com educació, tecnologies de la informació i comunicació, infraestructures i urbanisme, habitatge i desenvolupament econòmic local. També ha estat vicepresident de l'ens i, des del 28 de juny de 2018, president.


0 Comentaris

Deixa el teu comentari

Si ho prefereixes pots identificar-te amb Facebook o registrar-te amb el teu correu electrònic.

La direcció del web anoiadiari·cat de l'espai es reserva la no publicació d'aquells comentaris que pel seu contingut no respectin les normes bàsiques d'educació, civisme i diàleg.