TORNAR
PUBLICITAT

Castells valorarà la llar d'infants municipal a l'Ateneu si Som-hi negocia els pressupostos

El ple municipal d’aquest mes tractarà els pressupostos i les ordenances; el govern cerca suports

politica
Dijous, 5 setembre 2019. 03:00. Redacció AnoiaDiari.
D'un cop d'ull

Junts per Igualada estén la mà als progressistes per fixar un acord a nivell pressupostari pel 2020. La contrapartida seria acceptar algunes de les reclamacions que ha formulat Igualada Som-hi, com incloure l'escola bressol de l'Ateneu a la xarxa municipal de llars d'infants.

El possible pas de l'Escola de l'Ateneu a la xarxa de la Generalitat ha fet que els darrers mesos sorgís la qüestió del futur de la llar d'infants que hi ha associada en aquest centre. Aquest dimarts, Igualada Som-hi demanava al govern de Marc Castells que valorés integrar aquesta escola bressol a la xarxa municipal -seria la quarta- i Junts per Igualada ha replicat que ho estudiarà sempre i quan la força que encapçala Jordi Cuadras i que integren PSC, Comuns i Igualada Oberta s'assegui a parlar dels pressupostos. El govern vol aprovar-los aquest mateix mes. 

El batlle celebra que "el senyor Cuadras ja no parli de fer una llar d'infants a Cal Badia" -proposta que feia a la campanya electoral- i que passi "a reconsiderar-ho. Cal elaborar un pressupost municipal que contempli aquestes despeses de la nova llar d'infants pública, que l'Ajuntament, doncs, se'n fa càrrec. Proposaré a Igualada Som-hi asseure'ns aquesta mateixa setmana i començar a estudiar els pressupostos".

Uns pressupostos i ordenances que anirien a ple el dimarts 24. També afirma que "estic obert a les aportacions d'altres grups fins aquell dia". Pel que fa a les propostes dels progressistes en matèria d'habitatge, descarta reactivar PIMHA ja que "de l'època de l'Entesa deu més d'un milió d'euros. Tenim a l'agenda crear 30 pisos de protecció oficial amb l'ajuda de l'Incasòl, que és una forma que no endeuta la ciutat".

 


0 Comentaris

Deixa el teu comentari

Si ho prefereixes pots identificar-te amb Facebook o registrar-te amb el teu correu electrònic.

La direcció del web anoiadiari·cat de l'espai es reserva la no publicació d'aquells comentaris que pel seu contingut no respectin les normes bàsiques d'educació, civisme i diàleg.