TORNAR

El Cercle de Podem a Igualada anuncia la seva dissolució

Assenyalen que l’actitud de la direcció estatal amb Podem Catalunya és la principal causa

politica
Divendres, 24 novembre 2017. 03:00. Redacció AnoiaDiari.
D'un cop d'ull

Després de la marxa de l'equip d'Albano-Dante Fachín de la direcció de Podem a Catalunya, els cercles territorials han començat a anunciar que es dissolen en desacord amb l'estratègia del secretari general Pablo Iglesias. La primera baixa sonada va ser a Lleida; ara, es produeix a Igualada.

El Cercle de Podem d'Igualada comunicava aquest dijous la seva dissolució oficial després de molt temps ja d'inactivitat. En la darrera assemblea, les persones presents han pres aquesta decisió per "la poca participació que hi havia darrerament" i s'hi afegeixen "les últimes decisions des de Podemos estatal que han transformat un partit més centralista, menys assembleari fent que cada vegada les veus siguin menys plurals i menys participatives". Posen com a exemple les últimes decisions que s'han fet des de Madrid amb Podem Catalunya.

La sessió de constitució de Podem, el desembre de 2014, a l'AteneuAra mateix, els membres comenten que "no ens sentim representats pel nostre partit i això ha precipitat la nostra propera sortida de Podemos, després de tres anys participant activament tant en el funcionament del partit en la ciutat d'Igualada i a la resta del territori, com en les diverses campanyes polítiques i socials de les quals hem col·laborat". Es fa un agraïment "a tots els que han estat participant" i apunten que "ens tornarem a trobar en la lluita i defensa dels drets de totes i tots en altres espais".


0 Comentaris

Deixa el teu comentari

Si ho prefereixes pots identificar-te amb Facebook o registrar-te amb el teu correu electrònic.

La direcció del web anoiadiari·cat de l'espai es reserva la no publicació d'aquells comentaris que pel seu contingut no respectin les normes bàsiques d'educació, civisme i diàleg.