TORNAR

El cercle vilanoví de Podemos expulsa la seva secretària general

Per haver concorregut a les eleccions municipals amb Guanyem

politica
Divendres, 10 juliol 2015. 03:00. Redacció AnoiaDiari.
D'un cop d'ull

Jorgina Villoria Haro, secretària general del cercle Podemos a Vilanova del Camí, ha estat expulsada del partit que lidera Pablo Iglesias, junt a tres persones més. La Comissió de Garanties del partit ha considerat que havent concorregut amb Guanyem als comicis municipals ha vulnerat els estatuts.

La que era secretària general del cercle Podemos a Vilanova del Camí, Jorgina Villoria, ha estat expulsada tant del propi cercle com del partit polític. La seva presència com a cap de llista de Guanyem-Ganemos a les municipals de la població -una de les 11 candidatures, i una de les quatre que no va obtenir representació- hauria provocat que  la direcció estatal hagi decidit  la seva expulsió, que aniria acompanyada de la de tres persones que estaven a la mateixa llista. La formació violeta va declinar presentar-se com a tal a les municipals, però membres vinculats a la mateixa podien fer-ho dins l'àmbit local.

El cercle vilanoví, en una reunió del 2014Per evitar la seva expulsió, Villoria hauria al·legat que els comicis a  què es presentava eren d'àmbit municipal. Al final, la decisió de la Comissió de Garanties ha entès que igualment la candidata de Guanyem ho hauria vulnerat, ja que Guanyem-Ganemos figura en el registre estatal de partits. Apunten que "Guanyem-Ganemos ni és una agrupació d'electors, ni una coalició o federació". Els membres del cercle afirmen que en tot moment Villoria ha tingut un comportament correcte. 


0 Comentaris

Deixa el teu comentari

Si ho prefereixes pots identificar-te amb Facebook o registrar-te amb el teu correu electrònic.

La direcció del web anoiadiari·cat de l'espai es reserva la no publicació d'aquells comentaris que pel seu contingut no respectin les normes bàsiques d'educació, civisme i diàleg.