TORNAR
PUBLICITAT

CiU afirma que tots els escenaris estan oberts

Poques novetats els primers dies de saber-se guanyadors

politica
Divendres, 27 maig 2011. 03:00. Redacció AnoiaDiari.
D'un cop d'ull
Marc Castells, Josep Miserachs i Àngels Chacón van aparèixer davant dels mitjans de comunicació per primera vegada després de la victòria electoral que dibuixa el seu partit com a guanyador. Castells va afirmar que de moment, pel que fa a tema pactes, tots els escenaris estan oberts i va explicar que l’elecció dels consellers del Consell Comarcal i de la Diputació no està sobre l’agenda.

Josep Miserachs, Marc Castells i Àngels Chacón

Marc Castells es va mostrar satisfet de totes les mostres de suport i de reconeixement que havia rebut per part dels membres de la seva federació i va agrair a Jordi Aymamí tots els anys de dedicació com a alcalde de la ciutat. Castells va recordar que fins el dia 11 no es constituiria el nou Ajuntament i no serà fins a finals de mes que el nou equip es posi a treballar.

Ni una paraula sobre possibles acords amb d’altres partits o pactes de govern, segons el futur alcalde d’Igualada ‘tots els escenaris estan oberts menys un pacte amb PXC’. D’aquesta manera, poques novetats pel que fa a les primeres decisions del partit un cop declarat vencedor de les eleccions que tampoc va parlar de repartiment de responsabilitats dins del futur govern ni de qui ocuparà els càrrecs dins del Consell Comarcal o qui serà el diputat territorials.


1 Comentaris

A

Anna Moll

Igualada

30 de maig 2011.22:27h

Respondre

MARC! recorda la teva promesa d’eliminar els carrecs de confiansa.

Deixa el teu comentari

Si ho prefereixes pots identificar-te amb Facebook o registrar-te amb el teu correu electrònic.

La direcció del web anoiadiari·cat de l'espai es reserva la no publicació d'aquells comentaris que pel seu contingut no respectin les normes bàsiques d'educació, civisme i diàleg.