TORNAR

CiU demanarà al Congrés millores al tram de l’A2 entre Igualada i Esparreguera

Només al 2014 s’han produit 23 accidents al seu pas per la localitat de Castellolí

politica
Diumenge, 22 març 2015. 03:00. Redacció AnoiaDiari.
D'un cop d'ull

El portaveu de Foment de CiU, Pere Macias, defensarà una Proposició no de Llei a la Comissió de Foment en  què es demanen al Govern inversions i les millores necessàries per a reduir la sinistralitat en aquest tram d’autovia. 

El portaveu de Foment de CiU, Pere Macias defensarà la setmana que ve a la Comissió una Proposició no de Llei en  què es demanen al Ministeri millores al tram de l’autovia A2 entre Igualada i Esparreguera. El Grup Català reclamarà al Govern que porti a terme les gestions oportunes perquè aquest tram d’autovia rebi la inversió i les obres necessàries per aconseguir que sigui més segur per al trànsit i reduir així la sinistralitat.

A més, Macias demanarà al Ministeri de Foment que s’estableixin totes les actuacions que es considerin oportunes per augmentar la capacitat del tram de l’A2 entre Igualada i Esparreguera per tal de minimitzar les congestions de trànsit que es produeixen diàriament.

Aquest tram de carretera acumula un “lamentable currículum” d’accidents que l’any passat va ascendir a 209. Concretament és al seu pas per la localitat de Castellolí on hi ha un punt negre per a la seguretat viària amb 23 accidents el 2014. Aquest elevat nombre de sinistres es produeixen en un tram de poc més de 20 quilòmetres, coincidint amb el túnel del Bruc, on  hi ha molts talls de trànsit que comporten retencions que afecten els usuaris d’aquesta via. A tot plegat cal afegir-li l’important volum de turismes i camions que recorren l’autovia entre Madrid i Barcelona i que, en arribar a un tram com aquest, amb corbes d’un radi insuficient i transicions de tres a dos carrils, provoca lentitud i retencions cada dia i en hores punta.

Amb aquesta Proposició no de Llei que es defensarà a la Comissió de Foment, Pere Macias es fa ressò de les reivindicacions dels alcaldes de la zona que han demanat conjuntament al Ministeri millores en aquest tram d’autovia. “Hem de lamentar que el Secretari General d’Infraestructures no donés resposta la setmana passada a aquestes demandes d’una actuació immediata en aquest tram , més enllà d’una reposició del paviment” ha dit Macias.


2 Comentaris

R

Ramon

L´Espelt-Ôdena

23 de març 2015.09:20h

Respondre

I perque NO des.de La Panadella es ANOIA !!!

R

Raimon Bernat

22 de març 2015.06:57h

Respondre

Economia economia economis cridava Castells ara fa 4 anys Les infraestructures de les comunicacions son la base de la Economis. Hi a tardat 4 anys a promoure una actuacio de CIU Mentres callat no... Llegir més volia esser incomode per el partit.La seva carrera politica primer..

Deixa el teu comentari

Si ho prefereixes pots identificar-te amb Facebook o registrar-te amb el teu correu electrònic.

La direcció del web anoiadiari·cat de l'espai es reserva la no publicació d'aquells comentaris que pel seu contingut no respectin les normes bàsiques d'educació, civisme i diàleg.