TORNAR

Ciudadanos tanca l'any amb vuit agrupacions locals a l'Anoia

El partit ha assenyalat que encara no ha definit on presentarà candidatures a les eleccions municipals

politica
Dilluns, 31 desembre 2018. 19:00. Redacció AnoiaDiari.
D'un cop d'ull

El partit taronja anuncia que té, ara per ara, vuit agrupacions constituïdes al territori anoienc. Els nuclis principals són a la Conca d'Òdena i al sud, mentre que no n'hi ha cap a l'Alta Segarra. 

La presentació, a l'Espai Cívic CentreFa unes setmanes, Ciutadans va presentar estructures locals a la comarca dins "del pla d'implantació en el territori de l'Anoia". Des d'aquest desembre, Vilanova del Camí, Santa Margarida Montbui, Capellades, Cabrera d'Anoia i Hostalets de Pierola tenen noves agrupacins i se sumen a les ja existents d'Igualada, Piera i Masquefa.

En la presentació, a l'Espai Cívic Centre d'Igualada, hi va acudir el secretari d'Organització provincial, Lluís Tejedor. Aquest va explicar que "Ciutadans arriba amb aquesta implantació territorial al 80% de la població de la comarca i encara els propers mesos amb molta confiança el seu creixement institucional, tant en els ajuntaments com en el Consell Comarcal". Amb tot, encara no han anunciat a quines viles hi presentaran una llista.


8 Comentaris

j

josep

igualada

7 de gener 2019.17:36h

Respondre

Aquesta gent van neixer de l’odi i d’això viuen. NI CAS

j

josep maria

igualada

6 de gener 2019.22:55h

Respondre

tot un fracàs que de més de 30 pobles de la comarca només estiguin en 8... no res, uns marginals que només triomfen al barcelonès i el baix llobregat i poca cosa més !!! apart de montbui i... Llegir més vilanova on pot ser que tinguin certa audiència, a la resta de la comarca no arriben ni al 5% de vots !!!!

a

antoni

igualada

4 de gener 2019.22:38h

Respondre

amb moltes ganes d’anar als seus mitings i preguntar coses, moltes coses. els faran en bilingüe? deixaran fer preguntes? són dels pobles on es presenten?? podem riure molt, serà divertit, des... Llegir més dels temps de la PxC que aixó no passava !!!!

A

Albert

Igualada

4 de gener 2019.18:55h

Respondre

Anna, pots denunciar tot el que s’hagi de denunciar, faltaria més. La política, però, és una mica més que denunciar, és també fer i no passar-se el dia incendiant

M

Maria

Igualada

4 de gener 2019.11:08h

Respondre

Doncs que trist! Si tenen el mateix nivell que els seus caps, i tinc la sensació que sí, ja podem plegar. La lluita continua si volem un futur digne pels nostres fills. I als meus veïns... Llegir més ”ciudadanos” els hi recomano llegir més llibres.

A

Anna

IGUALADA

3 de gener 2019.10:06h

Respondre

Quins són els orígens dels alcaldes-diputats-consellers de la vida política de ERC-CDC (avis alcaldes franquistes) i companyies fundades amb els diners de la ( tracta d’esclaus).

Hem viscut... Llegir més amb una dictadura durant molts anys. Tots buscàvem poder viure millor el dia a dia i que els nostres fills poguessin anar a escola, sobretot aquells que no tenien diners per poder enviar-los a estudiar a Londres, Nueva York, Paris o altres països.

Denunciar les irregularitats que fam el nostres polítics es una obligació que tenim els ciutadans i si fins ara a Igualada no ha hagut ningú partit que ho hagi fet ja és hora que comencem.
Que sigui benvinguda la pluralitat de pensament també a la nostra ciutat.

M

Maria

Igualada

4 de gener 2019.13:12h

Buf! La mateixa pluralitat que hi ha a Vilanova del Camí per exemple? No, gràcies! Vull gent honesta al capdavant. Neta. Honrada. Transparent. No vull C’s perquè menysprea la meva llengua, els... Llegir més meus representants polítics i socials i en el fons no em respectem a mi.

T

Toni

Igualada

1 de gener 2019.18:50h

Respondre

Prepareu-vos per a sumar querelles a nivell municipal...ja les anuncien abans de que succeixi l’acció...judicialitzacio de la vida diaria, contra el diferent... son el DELUXE de la... Llegir més politica...vivin de la confrontació.
Abans de votar a aquesta gent, busqueu en els seus origens i companyies en la seva curta vida com a partit politic... no crec ens convinguin a ningú.... a ningú

Deixa el teu comentari

Si ho prefereixes pots identificar-te amb Facebook o registrar-te amb el teu correu electrònic.

La direcció del web anoiadiari·cat de l'espai es reserva la no publicació d'aquells comentaris que pel seu contingut no respectin les normes bàsiques d'educació, civisme i diàleg.