TORNAR
PUBLICITAT

Forces d'esquerra fan una trobada a l'Anoia per bastir "un nou espai polític"

L’Espai Cívic Centre serà la seu d’aquesta trobada per a la confluència

politica
Dilluns, 13 febrer 2017. 12:00. Redacció AnoiaDiari.
D'un cop d'ull

Els darrers mesos, diverses formacions d'esquerra, al voltant de la figura de l'alcaldessa de Barcelona, Ada Colau, preparen un nou partit. A Igualada, convoquen als simpatitzants a una trobada per parlar-ne.

El dissabte dia 18 de febrer, de 10 a 1,  a l'Espai Cívic Centre d'Igualada, es durà a terme un taller obert a tothom per tal de debatre els documents bàsics del nou espai polític projectat per Barcelona en Comú, Podem, ICV i EUiA. Un País en Comú "neix de la necessitat d'oferir als catalans i catalanes una proposta política amb voluntat i capacitat de transformar aquest país". "Vivim canvis profunds que marquen un nou temps i exigeixen que fem un pas endavant, per teixir noves eines" afirmen en el manifest.

La trobada de la confluència, a BarcelonaUn País en Comú parteix "de les reivindicacions dels moviments del 15-M de 2011 i el 11-S del 2012", on "es va començar a construir una nova majoria social i que va tenir la gran virtut d'atreure moltes persones que es van involucrar en la demanda de més sobirania i més democràcia". De la mateixa manera i " perquè venim de lluny", es recull "el llegat de totes aquelles i tots aquells que van ser pioners en la conquesta dels drets dels treballadors i treballadores; de tots aquells i aquelles que van pensar i construir una república catalana fraterna amb la resta de pobles de l'Estat". Volen recollir també el bagatge de la lluita antifranquista i de la transició. Tota la informació està a l'abast de qui vulgui participar en el lloc web unpaisencomu.cat.  


0 Comentaris

Deixa el teu comentari

Si ho prefereixes pots identificar-te amb Facebook o registrar-te amb el teu correu electrònic.

La direcció del web anoiadiari·cat de l'espai es reserva la no publicació d'aquells comentaris que pel seu contingut no respectin les normes bàsiques d'educació, civisme i diàleg.