TORNAR

Concentració en suport als detinguts acusats de cremar fotografies de Felip VI

En acabar l’acte, molts dels assistens van cremar la imatge del monarca

politica
Dimarts, 13 desembre 2016. 03:00. Redacció AnoiaDiari.
D'un cop d'ull

L'Anoia també s'ha sumat a les mobilitzacions de suport a les tres persones detingudes aquest dilluns, acusades de cremar fotografies de Felip VI. Càrrecs electes de la CUP a Igualada, Capellades i Masquefa van llegir ahir al vespre un manifest a la plaça de l'Ajuntament d'Igualada, en rebuig a les detencions. Al finalitzar l'acte, la majoria dels assistents van cremar fotografies amb la cara del monarca espanyol.

L'acte va aplegar una cinquantena llarga de personesUna cinquantena llarga de persones es van concentrar aquest dilluns al vespre a la plaça de l'Ajuntament d'Igualada per mostrar el rebuig a les detencions de tres membres de l'esquerra independentista, investigats per la crema de fotografies de Felip VI. Dimecres passat es van negar comparèixer a l'Audiència Nacional, on les van citar a declarar, i ahir els Mossos d'Esquadra, a instàncies de la mateixa Audiència, les van detenir. Es tracta d'un regidor de Santa Coloma de Gramanet, Aitor Blanc, un membre de la CUP de Navàs, Jordi Alminyana i d'Ivan Altimira, de la CUP de Barcelona. La regidora de la CUP d'Igualada, Eva Pedraza, acompanyada de dues regidores més de la CUP de Capellades i de Masquefa, van llegir el manifest de suport als detinguts, en què van criticar durament l'actuació de la policia catalana i del Departament d'Interior. Entre els càrrecs electes presents a la concentració hi havia l'alcalde de Capellades, Aleix Auber (CUP), i el portaveu de Decidim Igulada, Darío Castañé.

Així van acabar les fotografies de Felip VI que duïen els assistentsCrema de fotografies

Com a mostra de denúncia i rebuig a les detencions, bona part dels assistens a la concentració van cremar fotografies del monarca espanyol i van cridar proclames contra Felip VI.


1 Comentaris

m

mariona

igd

14 de desembre 2016.21:06h

Respondre

I la revolució del somriure, sa convertit en la revolució del ”ODI”
Anem be , per anar a Sans!

Deixa el teu comentari

Si ho prefereixes pots identificar-te amb Facebook o registrar-te amb el teu correu electrònic.

La direcció del web anoiadiari·cat de l'espai es reserva la no publicació d'aquells comentaris que pel seu contingut no respectin les normes bàsiques d'educació, civisme i diàleg.