TORNAR

Es confirma el relleu al Port; Castells serà president de la Diputació a finals de mes

Sixte Cambra deixa pas al Port a Conesa i Conesa cedirà la Diputació al batlle d’Igualada

politica
Dimecres, 6 juny 2018. 18:00. Redacció AnoiaDiari.
D'un cop d'ull

Ja hi ha data per l'arribada de Marc Castells a la presidència de la Diputació. Mercè Conesa anunciava aquest dimecres que deixarà la seva alcaldia de Sant Cugat aquesta setmana i la presidència de l'ens provincial en uns vint dies.

El moviment de fitxes a les presidències del Port de Barcelona i de la Diputació es confirmava aquest dimecres. Mercè Conesa, presidenta actual de la Diputació de Barcelona, agafa el lloc de Sixte Cambra a l'Autoritat Portuària. Tots dos compartien taula amb el conseller de Territori, Damià Calvet, i Cambra confirmava el seu adéu; la santcugatenca el rellevarà i agraïa a Calvet i al seu antecessor Josep Rull, un dels represaliats per l'Estat, la confiança per posar-la al capdavant d'un gegant econòmic. Marc Castells agafarà la presidència de la Diputació -ara n'és vice-president segon- a finals de mes, moment que ha triat Conesa per deixar el càrrec.

L'actual presidenta, al centre, i el futur, a la dreta, envoltant a l'alcalde hostaletenc Dani VendrellMarc Castells (Igualada, 1972) és el primer anoienc que ostenta el càrrec de màxim responsable de l'ens provincial des d'Antoni Dalmau, el 1987. L'igualadí és batlle de la seva ciutat des de 2011 i també des d'aleshores diputat provincial. Anteriorment, Castells va ser vice-president segon del Consell Comarcal (2007-2009) i president (2009-2011).


1 Comentaris

e

el sr ramon

les rambles dels castells

8 de juny 2018.08:22h

Respondre

No diguem blat, fins que no estigui al sac i ben lligat.

Deixa el teu comentari

Si ho prefereixes pots identificar-te amb Facebook o registrar-te amb el teu correu electrònic.

La direcció del web anoiadiari·cat de l'espai es reserva la no publicació d'aquells comentaris que pel seu contingut no respectin les normes bàsiques d'educació, civisme i diàleg.