TORNAR

El Consell Nacional ratifica les llistes d'ERC amb representació de la Catalunya Central

Alba Vergés hi participarà com a número vuit

politica
Dilluns, 3 agost 2015. 03:00. Redacció AnoiaDiari.

El passat dissabte, 25 de juliol, el Consell Nacional d’Esquerra Republicana va ratificar els 50 candidats que el partit presentarà a les eleccions plebiscitàries del 27 de setembre, i que aniran a la llista de Junts pel Sí.

En aquest cas, i dins l’àmbit de la Catalunya Central, segons el partit, "els representants republicans que aniran a la llista conjunta amb CDC i entitats, tenen un paper important i esdevenen uns bons representants del territori, en posicions importants de la llista". Així, per la comarca d’Osona i com a número dos de Barcelona, hi anirà Marta Rovira, "la millor posicionada de la llista pel que fa als candidats de la Catalunya Central". Per Barcelona, també entren dins del tall, l’anoienca Alba Vergés, com a número vuit i la primera candidata del Bages, Adriana Delgado, al número 13. Per la mateixa província, però ja fora del tall, en els números 24, 31 i 32, hi ha Salvador Tressera del Moianés, Carme Bertral del Bages i l’osonenc Roger Corominas, respectivament. A més, i dins de la Catalunya Central, però per Lleida, hi trobem com a número quatre, David Rodríguez, del Solsonès.

Des del partit volen destacar que tots els candidats aprovats en el passat congrés per a representar ERC a la llista de Junts pel Sí han sorgit dels processos assemblearis celebrats a cada comarca.


0 Comentaris

Deixa el teu comentari

Si ho prefereixes pots identificar-te amb Facebook o registrar-te amb el teu correu electrònic.

La direcció del web anoiadiari·cat de l'espai es reserva la no publicació d'aquells comentaris que pel seu contingut no respectin les normes bàsiques d'educació, civisme i diàleg.