TORNAR

Un conveni entre Masquefa i Igualada per potenciar la creació d'empreses

El CTC i IGNova sumen esforços

politica
Dijous, 29 octubre 2009. 16:00. Redacció AnoiaDiari.
D'un cop d'ull
Els ajuntaments d’Igualada i Masquefa sumaran esforços i recursos per incentivar la creació d’empreses de l’àmbit tecnològic, un sector emergent que està cridat a tenir un paper clau en la dinamització i la recuperació de l’economia anoienca. La col·laboració entre les dues institucions es vehicularà mitjançant els centres de serveis a les empreses i els vivers d’empresa IGNova i el CTC de Masquefa.

Jordi Aymamí i Carles Mernissi, regidor de noves tecnologies de Masquefa

D’aquesta manera, Ig-Nova Empresa d’Igualada i el Centre Tecnològic Comunitari (CTC) de Masquefa treballaran en xarxa i facilitaran conjuntament diversos serveis als emprenedors. Així ho van explicar l’alcalde d’Igualada, Jordi Aymamí, i el regidor de Tecnologies de la Informació i la Comunicació (TIC) de Masquefa, Carles Mernissi, en la compareixença de dimecres davant dels mitjans de comunicació al Consistori igualadí.

Entre d’altres serveis, els dos ajuntaments oferiran de manera conjunta assessorament a les empreses, promouran actuacions de dinamització empresarial, posaran diversos recursos a l’abast de les persones amb discapacitat i prestaran assessorament on-line. També organitzaran jornades i esmorzars d’emprenedoria, així com xerrades de sensibilització, i impulsaran una fira de noves empreses.

A més, els vivers d’empresa d’Igualada i Masquefa prestaran als emprenedors tres grans serveis. D’una banda, oferiran a les noves empreses la possibilitat de llogar un despatx moblat i equipat i, a la vegada, de gaudir de serveis comuns amb la resta d’empreses dels vivers. D’altra banda, els tècnics oferiran assessorament als nous emprenedors en totes les qüestiones relacionades amb l’activitat empresarial, per exemple a l’hora de fer el pla d’empresa i el pla de viabilitat o a l’hora d’accedir a possibles subvencions. I, finalment, cada centre posarà a la disposició dels emprenedors els seus equipaments tecnològics específics.


0 Comentaris

Deixa el teu comentari

Si ho prefereixes pots identificar-te amb Facebook o registrar-te amb el teu correu electrònic.

La direcció del web anoiadiari·cat de l'espai es reserva la no publicació d'aquells comentaris que pel seu contingut no respectin les normes bàsiques d'educació, civisme i diàleg.